2018-05-24 07:01


ȘOC de ZIUA MUNCII. Cum a rămas Dragnea REPETENT în facultate. Cine a dezvăluit acest lucru, în direct, la Antena 3

 |  14:00
ȘOC de ZIUA MUNCII. Cum a rămas Dragnea REPETENT în facultate. Cine a dezvăluit acest lucru, în direct, la Antena 3

Potrivit Hotnews.ro, Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceaușescu (soțul Zoiei Ceaușescu) și profesor universitar la Politehnică, a povestit la Antena 3, într-o emisiune moderată de Mihai Gâdea și Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a rămas repetent în facultate.

Profesorul Opran a fost întrebat, la un moment dat, ce studenți celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care "era foarte bun" și pe Liviu Dragnea. Opran, care preda la Politehnică „Transmisii pentru automobile”, a povestit despre actualul lider PSD că "atunci erau două direcții, direcția asta la care eram eu, cu transmisii automate, și o altă direcție cu service-uri, cu întreținere. N-a venit pe direcția mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar și așa a rămas repetent!". Potrivit Hotnews.ro, declarațiile lui Mircea Opran au provocat uimire în studioul Antenei 3, Mircea Badea exclamând de mai multe ori, insistent: "Cum, Dragnea v-a fost elev? Nu există așa ceva!". În momentul în care Mircea Opran a povestit că Liviu Dragnea a rămas repetent, moderatorii au întrebat "A rămas repetent?", Mircea Badea și Mihai Gâdea glumind apoi: "Poate când avea trupa rock", "Știi că Dragnea a fost rocker". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-02

GALERIE MEDIA

opran

TAGURI: mircea opran, ceausescu, politehnica, liviu dragnea, psd, miron mitrea, facultate, soc, ziua muncii

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHA
01 Mai 2017

Dragnea este repetent,condamnat,are un dosar in judecata acuma intelegem de ce acest individ sustine aberatia cu impozitul global(imposibil de realizat practic si neconstitutional):nu-l duce capul ,este peste nivelul lui de intelegere.un dobitoc ,inconjurat de alti dobitoci.vai mama lor.
ANONIM
01 Mai 2017

Nu trebui sa mire pe nimeni ca organizatia mafiota psd este plina de repetenti si plagiatori. Electoratul acestor pseudo politicieni psd este format din analfabeti, inculti si bosorogi dusi cu capul si indobitociti de haznaua3 si latrina tv a lui ghita fugaru. Asta este o realitate crunta dar cum incultii sunt mai multi , sufera o societate intreaga.
OHO HO
02 Mai 2017

Voi doi( haha si anonim ) sunteti 2 dobitoci
PT OHO HO
02 Mai 2017

TU ESTI UN GUNOI UMAN NICI MACAR DOBITOC NU POTI FI POATE MOLUSCA.................
SOCRATE
02 Mai 2017

FAPTUL CA AJUNG IMPOSTORII , SEMIDOCTII, RETARZI,borfasii si banditii IN FUNCTII DE DECIZIE POLITICA , DE CONDUCERE SI DE ADMINISTRATIE PUBLICA SE DATOREAZA SI FAPTULUI CA ALESII NU SUNT TRIATI PE BAZA UNOR CRITERII DE INTEGRITATE SI PERFORMANTA ca in statele civilizate ale lumii SI NICI NU EXISTA OBLIGATIVITATEA DE INDEPLINIREA A PRAGULUI ELECTORAL DE PESTE 50% DIN CEI CARE AU DREPT DE VOT (alegerile trebuie repetate pana se obtine acest prag depasit de catre fiiecare ales) ca in tarile cu democratie veritabila. IN RO MAFIOTII CARE AU CAPTURAT SI VANDUT TARA DUPA 1990 fac legi pentru ei si pentru distrugerea neamului romanesc AU IMPUS DICTATURA HOTIEI. RO ESTE IN SITUATIA DE A MAI PUTEA FI SALVATA DOAR DE CATRE FORTE EXTERNE STRAINE.
ION ZAVRAGU
08 Mai 2017

Se vorbeste prin târg că dacă Legea gratierii, ticluită de Serban Nicolaie, va scap de puscărie politicienii corupți, autorul acestei initiative legislative ar putea prinmi o valiză de felicitari. Asa o fii sau este vrajeală ?
ALEX DUMITRU
08 Mai 2017

Dacă aș fi în locul lui Dragnea, mi-aș face publice foile matricole din liceu si facultate, asta NUMAI în cazul în care notele din liceu și primii trei ani de facultate l-ar plasa ca fost elev apoi stdent performant la învățătură. Dacă a avut note de 5 și 6, și cte un 7 pe ici pe colo,e clar ca REPETENȚIA a venit de la sine.
Random imageUltimele stiriApa Nova