2018-06-21 15:37


Șoc! DRAGNEA a dezvăluit secretul PENAL din spatele programului de guvernare. Cine este controversatul personaj care a lucrat la documentul PSD

 |  02:55
Șoc! DRAGNEA a dezvăluit secretul PENAL din spatele programului de guvernare. Cine este controversatul personaj care a lucrat la documentul PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Antena 3, că a lucrat la programul de guvernare cu fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, pentru că este un bun profesionist, şi îşi "asumă" faptul că a colaborat cu o persoană care are probleme în justiţie.

"Pentru prima dată o spun public, pentru că mi se pare că e datoria mea să fac lucrul ăsta. Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Vâlcov. (...) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire. Pe lângă alţi specialişti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat şi la acest program de guvernare", a spus Dragnea, porivit News.ro.

Întrebat despre problemele în justiţie ale fostului ministru, liderul PSD a spus că "îşi asumă asta", pentru că Vâlcov este un profesionist.

"Are probleme în justiţie, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuţia lui, prin munca lui la programul nostru de guvernare (...) a adus o contribuţie serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi eu îmi asum lucrul ăsta", a spus el.

ȘPĂGARUL de la Finanțe

 

În mai 2015, Darius Vâlcov, pe atunci ministru de Finanțe, a fost trimis în judecată de procurorii DNA care îl acuzau de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupată de acesta, de primar, senator şi ministru.

Darius Vâlcov este acuzat că, în perioada aprilie-decembrie 2011, a primit de la omul de afaceri Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion, prin intermediul fostului primar al Slatinei, Minel Prina, suma de 2,5 milioane de lei. Banii i-ar fi fost daţi lui Prina, în cinci tranşe de câte 500.000 de lei, în municipiul Slatina.

Vâlcov ar mai fi primit, în perioada 2012 - 2013, tot de la Theodor Berna, prin intermediul mai multor firme, suma de 3.080.000 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21

TAGURI: dragnea, darius valcov, ministru de finante, spagar, programul de guvernare, psd, radion tehnologica, theodor barna

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Apr 2017

Normal sa lucreze cu un penal ordinar. Tinerii romani cu studii peste mari si tari nu au loc in tara de acesti borfasi fara scrupule care au secatuit Romania cu furatul.Este plina Romania de tineri cu studii la Harvard ,Sorbona etc.La acestia nu poate apela nimeni pentru ca nu doresc sa intre in organizatii mafiote gen psd. Cand se intorc romanii de la studii sunt marginalizati de penalii si mafia pesedista care detine puterea in toate structurile statului. Rusine
MARIA
21 Apr 2017

Acesti, indivizi, ca Dragnea, Tariceanu si altii, care ne conduc, in prezent,cei din psd, vor sa distruga Romania. Programele lor aberante din campania electorala sunt ticluite sa prosteasca cetatenii iar ei sa-si faca legi pentru a fura mai departe si pentru a-si asigura averile. Nu au bun simt, sunt mincinosi, si manipulatori. Promit bani, parca ii dau din averile lor. OARE SUNTEM ROMANII ATAT DE PROSTI?? Cum ajung acesti indivizi sa conduca statul roman? Cum sa fim tratati de starini cu asemeni indivizi? Ei sfideaza prin ceea ce fac pe romani? CUM SI-AU FACUT ACESTIA AVERILE?? INTR-ADEVAR NU DORESC SA FACA PUSCARIE ACESTI INDIVIZI, SA AIBA LIBERTATE, DAR SA DEA TOT CE-AU FURAT!! SA LI SE IA CE NU ESTE A LOR. SA PLECE!!!!
Random imageUltimele stiri

Apa Nova