2018-05-24 20:49


ȘOCANT. Expert criminalist: Mădălina MANOLE, DROGATĂ înainte de a muri

 |  11:55
ȘOCANT. Expert criminalist: Mădălina MANOLE, DROGATĂ înainte de a muri

Dupa sapte ani de la moartea Madalinei Manole, informatii socante ies la iveala. Un expert în criminalistică stabilit în Canada a realizat o anchetă paralelă, care a scos la iveală detalii incredibile: Mădălina Manole a fost "drogată" înainte să înghită otrava.

Expertul în criminalistică Mihaela Brooks a dezvăluit că în sângele cântăreței se afla o substanță extrem de puternică, ce poate fi chiar letală: fenobarbitalul. Medicamentul se folosește ca somnifer, antiepileptic, dar și ca sedativ, însă este eliberat doar pe bază de rețetă.

Brooks scoate la lumină amănunte ce au fost trecute cu vederea până acum de anchetatori. 5,7 mg de fenobarbital avea administrat în corp, înainte să înghită Furadanul.

"Într-o moarte care urmează unor convulsii severe se știe că rigiditatea, în special rigiditatea generalizată intervine imediat. A avut sau nu Mădălina convulsii sau rigiditatea a fost imediată la ea? Răspunsul este nu! Deoarece în raportul de autopsie este menționat rezultatul laboratorului de toxicologie din care reiese că Mădălina avea în sânge o cantitate de 5,7 mg de fenobarbital. Nu știu dacă sângele pentru laborator a fost luat din vena femurală, pentru că atunci cifra era mult mai exactă, dar nu asta este important cât faptul că anchetatorii, chiar și după ce au avut raportul de autopsie, nu au verificat dacă Mădălina avea fenobarbital în casă, în ce fel, comprimate, injecții sau supozitor, şi-n acelasi timp, dacă avea rețetă. Dacă nu avea rețetă, ar fi trebuit determinat cum a procurat fenobarbitalul și de ce.

(...)

Este posibil să-l fi luat dacă avea probleme cu somnul şi a vrut să se ducă la culcare - e posibil să-l fi luat ea. Dar în acelasi timp există un mare semn de întrebare dacă ea l-a luat ştiind că o să comită actul suicidal. De ce? Pentru că o persoană care îşi alege o moarte atât de violentă nu se asigură şi ia un antidot pentru unul dintre simptomele otrăvirii cu substanţa pe care şi-a ales-o", spune Mihaela Brooks într-un nou episod al "anchetei paralele" lansate în legătură cu moartea Mădălinei Manole, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-11

TAGURI: madalina manole, moarte, otrava, Mihaela Brooks

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
11 Aug 2017

Acest expert imi poate analiza si mie ...rahatul...sa stiu daca am viermisori
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Aug 2017

sunt peste 200de persone care intr-un fel sau altul si-au asasinat nevestele dupa 1989...............CU PROTECTIE DE LA PROCURATURA MILITARA.............de exemplu cine vrea sa afle adevarul sa se uite dupa 1989cati politicieni s-au trezit ca le moare foarte DUBIOS nevasta si s-au insurat cu curvele amantele si secretarele imediat>>>>un simplu exemplu CRIN HALAICU.......s-a insurat cu secretara care era capitan sub acoperire la IGP divizia de investigare mare criminalitate economica...DECI MAFIA IMOBILIARA-BANCARA din PRIMAR BUCURESTI....dupa ce te insori cu dusmanul nevasta nu mai poate depune marturie impotriva ta...daca vrei sa scapi de ea eventual vorbesti cu SECURISTII s-o calce cu masina...s-o otraveasca cu FURaDAN.....s-o iradieze ca pe procuroarea lui VANTU...se cheama CRIME SI ASASINATE KUSHER.......................MARCA MOSSAD-BILDERBERG....cartierul general al MaFIEI BANCARE este la hotelul MAriott...dar nu vrea nimeni sa recunoasca UN ELEFANT ROZBOMBON in SUFRAGERIA de la CASA POPORULUI .....suntem in democratia originala BILDERBERG de la VIENA................adica MaFIA cea mai IMPUTITA din toata EUROPA
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Aug 2017

si avocata lui CIOaCA la fel,Elodia Ghinescu,si multe multe altele au fost asasinate ca sa se scape de ele...ROMANIA UN STAT IN CaRE SE PRACTICA PE SCARa LaRGA CRIMA si TERORISMUL sub protectia procuraturii incpand cu 22decembrie 1989 si 13-15iunie 1990...........HAI TOVARSI....SA MAI IMPUSCAM NISTE STUDENTI TOVARASI....URAAAAA...TRAIaSCA ILIESCU-FSN.............NASTaSE.....KIM-JONG KOREEa DE NORD......URAAAAA URAAAAA
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Aug 2017

sau vanzatoarea de tigari lui Basescu STANA ANGHELESCU auto-spanzurata...si multe multe alte cazuri.....sunt peste 200de neveste care au fost trimise la dracu de SECURISTII KUSHER...PENTRU Ca ASA ERA ORDiNUL de la MARELE LICURICI BILDERBERG MaFIA BANCARA de la VIENA.........vezi cazurile din BCR,BCR asigurari...OMNIASIG...OMV-VIENA...etcetera.........o sa treci extrem de repede de cifra 200 de crime KUSHER.....aceleasi persoane care au facut crimele sunt miliardarii sau politicienii KUSHER......ROMaNIA ETERNA SI FASCINaNTA...o MLASTINA CARE COLCAIE DE SPURCaTI si IMPUTITI.....COME HERE TRUMP.....DRAIN THE SWAMP
Random imageUltimele stiriApa Nova