2019-02-23 05:29


Soţia lui Adrian Sobaru: „Mi-a spus că mă iubeşte. Pe mine şi pe copii!”

 |  12:39
Soţia lui Adrian Sobaru: „Mi-a spus că mă iubeşte. Pe mine şi pe copii!”

"S-auspus prea multe prostii!", i-a spus jurnalistului Realitatea TV soţiabărbatului care s-a aruncat de la balcon în Parlament. Şi nu doar presa îlcaută pentru lămuriri pe electricianul televiziunii publice, ci şi poliţiştii.Oamenii legii vor să afle dacă a fost sau nu vorba de un accident de muncă.După ce gestul lui a atras atenţia presei mondiale, nici Adrian Sobaru, nicisoţia lui nu mai vor să mai vorbească despre ce s-a întâmplat.

Imaginea 1/1

Adrian Sobaru, înfaţa senatorilor şi deputaţilor care trebuiau să dezbată moţiunea de cenzură peLegea salarizării, a fost deja consultat de un psihiatru. Zilele următoare vafi supus unei intervenţii chirurgicale. Până atunci este internat într-orezervă a secţiei Neurochirurgie, cu paznic la uşă. În permanenţă îi stă alăturişi soţia.

"Să se facă bine şi după aia dă câte declaraţii vreţi. E decizia luişi v-am şi răspuns. Dacă a ştiut să citească şi să deschidă ochii ce scrie petricou. Toată lumea îşi dă seama. S-au spus multe prostii. (...) Se simtebine, relativ bine. (Primele cuvinte n.red.) că mă iubeşte, pe mine şi pecopii", ", i-a spus soţia lui Adrian Sobaru jurnalistului RealitateaTV. Întrebată cum şi-a motivat gestul Adrina Sobaru, soţia a răspuns: "N-ajustificat. A zis atât: tricoul! Doar tricoul. E scrisul lui. Adică l-amrecunoscut. Ştie că e atâta lume alături de el şi chiar asta îi place".

Un bărbat angajat ca electrician la TVR , de 43 de ani, s-a aruncat de launul dintre balcoanele Parlamentului înainte ca Emil Boc să-şi înceapădiscursul premergător dezbaterii moţiunii de cenzură pe Legea Salarizării..

"Asta este viaţa în care trăim noi!", a spus bărbatul, care s-aaruncat de la balcon în semn de protest.

Bărbatului i s-a acordat primul ajutor. Echipe ale ambulanţei şi ale ISU auajuns la faţa locului.

Parlamentarii au rămas fără cuvinte în faţa gestului de disperare albărbatului. Cei mai mulţi dintre ei nu au vrut să facă niciun fel dedeclaraţii, la ieşirea din Parlament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


123456
28 Dec 2010

nici nu stiu ce sa cred, dar d-na de la asociatia copiilor cu handicap a declatar la tv ca plata indemnizatiei a fost platita pe card in 16 dec,2010, in articolul de mai sus cel care a scris art(cine l-a scris ?) spune ca i sa retras acesti bani, nu inteleg nimic din informarea voastra.Oricum este greu,si sint alaturi de familia greu incercata, dar tatal cind s-a hotarit sa faca gestul DISPERAT s-a gindit cui ii incredinteaza acesti copii?ii doresc sanatate si consiliere pshihologica urgenta.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...