2019-01-19 10:30


Soțul Laurei KOVESI sparge tăcerea. Cum se apără de ACUZAȚII

 |  23:05
Soțul Laurei KOVESI sparge tăcerea. Cum se apără de ACUZAȚII

Bebe Kovesi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, în care vorbește despre dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie. Acesta a furnizat materiale de construcţii pentru autostrada surpată.

Întrebat ce părere are despre informațiile care au apărut în presă, Bebe Kovesi a spus că nu vrea să comenteze informațiile. „Nu doresc să comentez informațiile apărute în presă pentru că nu sunt primele și probabil nici ultimele. Am citit ce s-a scris. În niciun caz ceea ce se comentează nu este adevărat, sunt frânturi de informații”.

Mai mult, Bele Kovesi neagă faptul că ar fi livrat materiale de construcţii pentru autostrada surpată. „Materialele furnizate de noi nu au fost folosite în zona cu probleme”.

„Am derulat acolo un contract de cercetare pentru care am folosit pământuri excavate din zona pe care ulterior le-am vândut-o beneficiarilor”, a mai spus Bebe Kovesi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-13

TAGURI: kovesi, dna, bebe kovesi, interviu, autostrada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COTTY
14 Iul 2017

Frica de DNA a crescut în rândul politicienilor propor¬țional cu eficiența procurorilor anticorupție. Parlamentarii au vrut de mai multe ori să dărâme această instituție, să o reducă la ceea ce era pe vremea guvernării lui Adrian Năstase, un parchet care le făcea dosare penale nașilor de tren, controlorilor de pe autobuze și altor funcționari mărunți. Bătălia nu e câștigată, fiindcă de ani de zile grupuri de presiune impresionante se luptă să-i mânjească reputația Codruței Kövesi, să o șantajeze, să o facă să cedeze, să o determine să treacă de partea lor sau să plece obosită de atâta hărțuială. Profesioniști pensionați ai serviciilor secrete din diferite colțuri ale lumii (Black Cube, spre exemplu), binevoitori ai structurilor autohtone, televiziuni ale mogulilor decapitați de procurorii anticorupție și chiar prieteni ai acestora din interiorul DNA au pus umărul la destabilizarea șefei Direcției Naționale Anticorupție. Mail-urile personale ale Codruței Kövesi au fost date publicității de hackeri care lucrează împotriva ei, discuții profesionale din interiorul DNA au fost înregistrate pe furiș și scurse către televiziunea unui inculpat fugar. Instituțiile care ar trebui să o apere pe procuroarea-șefă anticorupție par să se fi coalizat împotriva ei. România se transformă treptat într-un stat mafiot, în care rețele politice dornice de îmbogățire ilegală și de putere fac tot ce pot pentru a anihila prin pârghii politice și prin amenințări Direcția Națională Anticorupție. Mai este doar un pas până ce aceste rețele coalizate vor trece de la agresiunile indirecte la cele fizice. Cine o apără pe șefa DNA de statul mafiot? Nu există nicio instituție responsabilă cu securizarea informațiilor din interiorul Direcției Naționale Anticorupție, cu securizarea mail-urilor și comunicațiilor procuroarei-șefe anticorupție? E singură împotriva acestor rețele mafi
PAUL
14 Iul 2017

Sper sa nu fie si sa nu ramana singura. Sper ca sute de mii de cetateni ai acestei tari, constienti de ceea ce se vrea prin asaltul penalilor si a mijloacelor de propaganda si de manipulare pe care le folosesc, sa puna presiune pe ei, sa iasa in strada si sa ii inlature. Altfel, toata lupta si toata jertfa acestui popor a fost in zadar.
Random imageUltimele stiri

loading...