2019-02-23 11:00


SRI închide Colegiul Național de Informații şi îi RETRAGE diploma lui Eugen Teodorovici

 |  09:29
SRI închide Colegiul Național de Informații şi îi RETRAGE diploma lui Eugen Teodorovici

Colegiul Național de Informații, instituție de învățământ care face parte din Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV), aflată în subordinea Serviciului Român de Informații (SRI), urmează să fie desființat.

Decizia de suspendare a activității, care va fi urmată de închiderea Colegiului, a fost generată de ancheta internă pe care conducerea ANIMV a declanşat-o după ce, în octombrie 2017, actualul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici (46 de ani), declara că are o diplomă de absolvire a Colegiului fără să fi trecut "nici măcar o dată" pe acolo.

"Este o chestiune de săptămâni", au declarat mai multe surse din SRI. Într-un răspuns oficial primit de PressOne de la Biroul de Presă al Academiei SRI se precizează că, în acest moment, "activitatea Colegiului Naţional de Informații este suspendată".

Mai mult,  Academiei SRI spune că lui Eugen Teodorovici îi va fi retrasă diploma de absolvire a Colegiului, ca urmare a respectivei anchete interne.

Aceste două decizii, desființarea Colegiului și retragerea diplomei ministrului Teodorovici, sunt primele semne concrete de reformă în ANIMV pe care le ia noua conducere a SRI.

De altfel, surse din interiorul Serviciului ne-au declarat că Eugen Teodorovici nu este singurul politician care a obținut o diplomă de absolvire fără să fi trecut vreodată pe la Colegiul SRI.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-07

TAGURI: SRI, emilia sercan, colegiul national de informatii, eugen teodorovici,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Mar 2018

si ceva puscarie pentru IMPUTITUL de izmenar???????
@ CUCUVEAUA
08 Mar 2018

Intreaba pe zeita ta Luluta.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mar 2018

@ CUCUVEAUA...n-ai nimerit-o aici ptr ca Izmenarul nu are treaba cu DNA-ul el poate fi judecat doar la Parchetul Militar..acolo sunt slugile lui Iliescu de aia nimeni nu-l deranjeaza pe Izmenar
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...