2017-01-18 03:47

DEZVALUIRI


Steaua, suspectată de legături cu mafia pariurilor

 |  10:45
Steaua, suspectată de legături cu mafia pariurilor

Procurorii DNA pregătesc un dosar uriaş legat de mafia pariurilor din fotbalul românesc, iar din rechizitoriu au început deja să iasă la iveală amănunte interesante. Unele, de dată recentă, se referă la meciurile amicale din Antalya, iar una din echipele suspectate este Steaua, potrivit Realitatea.net.

ProSport scrie că, din informaţiile oferite de surse DNA, câteva meciuri ale Stelei din Antalya au intrat pe lista anchetatorilor. Cele la care procurorii şi-au ridicat semne de întrebare sunt, în special, partidele cu Concordia Chiajna, pe care Steaua a pierdut-o cu un incredibil 1-4, şi cu ruşii de la Kuban Krasnodar, una cu trei penalty-uri acordate!

În meciul cu Concordia Chiajna, Ilie Stan a folosit o echipă improvizată şi ilfovenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Viorel Dinu. Întâmplător sau nu, antrenorul Chiajnei este Laurenţiu Reghecampf, om acuzat în mai multe rânduri, în special în timpul mandatelor de la FC Snagov, că ar avea legături cu mafia pariurilor. La casele din Asia, o victorie la acest scor a Concordiei avea cota 180! Din informaţiile DNA, pe aceste meciuri s-ar fi pariat masiv în Singapore. În partida Steaua - Kuban, circul a fost asigurat de arbitrul de centru! Trei penalty-uri acordate şi toate trei ratate, plus un gol validat incorect al lui Nikolic, după ce mingea a lovit de două ori bara.

Atenţia procurorilor a fost concentrată, în cazul meciurilor dubioase din Antalya, pe arbitrii şi pe cei care controlează "fluieraşii", nu pe jucători. Conform aceloraşi surse din cadrul DNA, se pare că, în cazul roş-albaştrilor, omul care s-ar fi ocupat de acest lucru este Cristi Voicu, un agent de meciuri înrudit cu acţionarul dinamovist Cristi Borcea, care neagă însă orice acuză.

"Datoria mea, aşa cum prevede contractul încheiat cu Steaua, a fost să le găsesc adversari la meciuri. De arbitraje nu m-am ocupat. De exemplu, în partida cu Levski, bulgarii au venit cu arbitrii lor, iar cu Debrecen au fost nişte turci care au apărut în ultimul moment la teren. Oricum, amicalele au fost la TV şi lumea ar fi putut să vadă dacă s-ar fi întâmplat ceva necurat", a spus Cristi Voicu.

Foto: Lucian Curelariu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: steaua, mafia pariurilor, suspectataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image