2018-11-14 13:21


Ştefan Lungu: Elena Udrea mi-a dat un bileţel cu ceea ce urma să fiu întrebat la DNA

 |  09:53
Ştefan Lungu: Elena Udrea mi-a dat un bileţel cu ceea ce urma să fiu întrebat la DNA

Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării a declarat, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că, în 2011, a primit un bileţel de la aceasta în legătură cu întrebările care urmau a îi fi puse de procurorii DNA, în condiţiile în care fusese citat într-o cauză la DNA Alba Iulia.

"Am primit un bileţel cu ceea ce urma să fiu întrebat la DNA, bileţel primit de la doamna Udrea. (...) Nu am vrut să vorbesc până în ziua de astăzi despre asta dintr-un singur motiv. Consider că bunul simţ îmi impune să stau acasă şi să las justiţia să-şi facă treaba. Am crezut din prima secundă a noii mele vieţi că e onest să le spun procurorilor ce ştiu. (...) Însă în momentele în care informaţiile sunt eronate, mincinoase, iar realitatea este diferită, am simţit nevoia să strig", a declarat Ştefan Lungu.

Elena Udrea a precizat, la rândul său, că este exclus ca ea să-i fi dat lui Ştefan Lungu un bileţel cu întrebările de la DNA.

"Este exclus ca eu să-i fi dat vreodată un bileţel cu întrebările de la DNA. Este o minciună prin care Ştefan Lungu face un joc ciudat pentru anchetatorii care realizează că acuzaţiile din Gala Bute nu se susţin cu probe. Despre episodul discutiei in care Lungu mi-a prezentat o citatie la DNA Alba am vorbit eu atât în faţa procurorilor cât şi la instanţă, cu scopul de a arăta că doar la acel moment am aflat chiar de la Ştefan Lungu că avea o colaborare financiară cu Adrian Gărdean şi că se ştiau de câţiva ani. S-a întâmplat în septembrie 2011 şi nu la biroul meu ci la un eveniment al PDL Tineret Bucureşti, organizat la Cinema Scala, lucru confirmat în timpul urmăririi penale de către Ştefan Lungu. Dosarul de la Alba Iulia la care se face referire şi care datează din 2011 arată că Lungu, Nastasia, Gărdean "colaborau" încă din 2010,(lucru recunoscut fara nicio ezitare de fiecare dată chiar de Ştefan Lungu), fără ca eu să fiu implicată în vreun fel", a scrie Elena Udrea pe pagina de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-02

TAGURI: stefan lungu, elena udrea, da, biletel, intrebat, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
02 Noi 2016

DE CE NU ESTE LA PUSCARIE CIOCIOLIN DE PLESCOI?.....RASPUNS CORECT>>>>>PENTRU CA O GRAMADA DE GENERALI DE SECURITATE SIE-MOSSAD S-AU FOLOSIT DE EA CA SA JEFUIASCA ROMANIA>>>>UNUL DINTRE EI DAN DRAGOI,TATAL LUI BOGDAN DRAGOI...CEL CARE A FOST PROPULSAT MINISTRU DE FINANTE PE VREMEA LUI UDREA...........ALTIII PE LA MONACO....MAFIA IMOBILIARA............SA NU MAI ZIC INCLUSIV GITEN-TZAPTZARAPEN-SHTEIN.....EX-AMBASADORUL ESCROC CU ANRP SI MAFIA IMOBILIARA RECIPLIA-TRUICA-PAUL LAMBRINO
CE FUMEAZă LUNGU?
02 Noi 2016

Ce fumează Lungu , fraţilor? Deci, a sunat-o, s-au văzut în strada la o acţiune PDL, l-a întrebat ce treabă are cu Gărdean, i-a spus că a făcut afaceri cu el, Udrea atunci scoate hartia deja primită anticipat de la DNA Alba Iulia, din geantă si îi dă presupuusele întrbări! Pleacă si gata treaba ! ! ! ! ! ! ! ! ! Cât de prost o fi Lungu sau cel care l-a pus să mintă la nivel de retard????????? De ce n-a spus procurorilor despre întrebările primite gata?????????? De ce n-a spus în instanţă?????????????????? De ce n-a dus proba????????????????? De ce la Antena3 unde credibilitatea este zero???????????? Probele unde sunt?????????? Şi cum a fost posibil ca Udrea să-i dea pe loc întrebările, când ea habar nu avea de necazul lui Lungu????????????? Şi nici vreo treabă nu avea cu DNA Alba Iulia???????? Prin ce minune i-a scris întrebările, cine i le şoptea pe loc telepatic, în stradă la acea acţiune???????????? Beyyyy mai usor cu minciunile că vi se întorc înmiit si veţi plăti cât nu puteţi duce!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CROCODILE, ESTI PROST
02 Noi 2016

Crocodile esti cel mai prost pamantean. Stai jos ca macane. Du-te la femei sau la doctor.
SE TEME SE INFORMARILE SRI
02 Noi 2016

Lungu minte pentru ca Udrea a cerut informarile de la SRI. Asa ca a fost sfatuit sa mearga la Haynaua 3 sa dezinformeze poate poate o determina pe Udrea sa nu mai ceara informarile SRI. De ce sa nu ceara cand acolo este adevarul curat? Go Udrea, nu te lasa ! Trepadusii astia au furat profitand de tine.
ANONIM
03 Noi 2016

Va inchipuiti totusi cum v-ati fi simtit daca dupa Traian Basescu ar fi fost si doamna Elena Udrea presedinta si v-ar fi reprezentat pe langa doamna Anghela Merkel , Victor Orban sau domnul Barosso , nu asa cum Traian Basescu nu apreciaza ca Dacian Ciolos reusi ? Considerati ca s-ar fi descurcat totusi mai bine decat domnul Victor Ponta ?
TRESTIAN BAREK
05 Noi 2016

Lungu asta cu fata aia de mops merita parnaie la greu UNDE LOCUIESTI ACUM TOT IN PARADIS JIGODIE
DEDIU VICTOR
05 Noi 2016

Sa dati banii furati de la popor inapoi lepre basiste cARICATURA ASTA CHIOARA SI PSIHOPATA CARE A FACUT MULT RAU POPORULUI TREBUE INCHISA LA JILAVA PE VIATA Daca nu Un glonte in cap si apoi familionul mafiot sa plateasca glontele
KOVACS TIBERIU
07 Noi 2016

Acuma asa se procedeaza cu noul cod penal si de procedura penala ? Ti se dau intrebarile inainte de a fi audiat de procuror ca sa sti ce sa minti.? Ce face LULUTA la DNA doarme in papucii statului si mananca ceapa gostatului ? Sau este pe o mana cu penalii ?
Random imageUltimele stiri


loading...