2018-10-15 20:21


STENOGRAME: Ce rol are Ponta în Dosarul Govor

 |  15:11
STENOGRAME: Ce rol are Ponta în Dosarul Govor

Fostul premier Victor Ponta este suspectat de procurorii anticorupție de favorizarea infractorului. Procurorii consideră că Ponta l-ar fi scăpat pe fostul ministru al Transporturilor din guvernul pe care îl conducerea de ancheta DNA prin primirea sa în PSD și apoi prin intrarea în parlament și deci imunitate parlamentară, scrie Stiripesurse.ro.

Conform referatului procurorilor, ” inculpatul s-a folosit de influența si autoritatea pe care o avea în calitatea sa de președinte al PSD Satu Mare pentru a impune pe listele PSD, cu ocazia desfășurării alegerilor parlamentare parțiale desfășurate în perioada mai-iunie 2014 pentru colegiul 2 Satu Mare, candidatura lui Ovidiu Silaghi (președinte al PNL Satu Mare la acea vreme), scopul urmărit de acesta fiind acela de a îngreuna urmărirea penală într-un dosar penal în care DNA solicitase ridicarea imunității parlamentare/europarlamentare a numitului Ovidiu Silaghi, fapt pe care însuși Mircea Govor l-a recunoscut cu ocazia discuției purtate la data de 19.08.2014 cu martorii Sasu Cristian, respectiv Ștef Adrian:

”GOVOR MIRCEA : - Ai văzut pe Ovidiu l-am salvat, l-am adus la PSD.

Domn : - Da.

GOVOR MIRCEA : - Astăzi era arestat.

Domn : - Nu.

GOVOR MIRCEA : - Nu, că nu! O avut mandat, cum adică!

Domn : - Da era nicăieri, vorba aia.

GOVOR MIRCEA : - Şi i-am întins o mână mă, care o fost duşmanul meu de moarte, mă! Bun şi dacă m-o f... că eu îţi spun sincer m-o f... dacă ziceai că l-o f..., eu puteam dansa aici cum am vrut şi îl puneam ...să voteze invers.

Domn : - Şi aia se poate. Se putea, da!

GOVOR MIRCEA : - Şi puteam zice, bă ungurii îs majoritari acolo, bă asta s-o întâmplat ce să fac... nu sunt Golan mă!...l-am salvat. Şi nevastă-sa o avut atâta bun simţ şi m-am simţit bine şi o venit Ariana şi mi-o mulţumit. Chiar o zis, domnule eşti corect! Deci asta am făcut pentru unul care o vrut să mă f... atuncea ce, să te f... pe tine mă Cristi, dacă măcar ...interes... da bine” conform celor de la Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13
Citeste si:
Victor Ponta, audiat la DNA Oradea în dosarul vicepreşedintelui CJ Satu Mare

TAGURI: stenograme, dosar govor, victor ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...