2018-07-19 06:55


STENOGRAME din ședința PSD: ”Ne omorâm prin implozie. Eu la Iohannis a treia oară nu mă mai duc”

 |  18:44
STENOGRAME din ședința PSD: ”Ne omorâm prin implozie. Eu la Iohannis a treia oară nu mă mai duc”

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD a început şi au apărut primele stenograme. Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că partidul riscă să facă implozie și își asumă parte din vina pentru această situație.

"Am ajuns într-o situație tensionată, din cauza mai multor oameni, dar şi din vina mea. A fost o comunicare gestionata prost, atat din partea mea, cat si din partea Guvernului, s-a intrat într-o spirala de suspiciune si neincredere, care l-a pus pe Mihai intr-o stare de tensiune maxima. La Mihai am tinut si tin in continuare. Imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns Mihai, si din vina mea.

Ministrilor: v-am primit cu drag, pe fiecare, de fiecare data. Dar unii veneau la mine si discutam despre niste decizii, dupa care mergeau la Mihai si spuneau ca am spus sa nu se faca. Guvernarea trebuie gestionata de guvern.

Cred ca trebuie sa revenim la atmosfera care era intre noi in 2015, cand eram camarazi si prieteni. Asa vom invinge, vom fi in stare sa gestionam un program de guvernare care deja isi produce efecte. Ne ducem la crestere economica de 6%. Se poate! Eu a treia oara la iohannis nu ma mai duc.

Va stiu pe fiecare dintre voi. Riscam sa ajungem intr-o situatie in care sa ne omoram prin implozie. Trebuie sa incetam", a spus Liviu Dragnea, transmite RomâniaTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12
Citeste si:
UPDATE: ZIUA DECIZIEI în PSD. Tudose: ”Dacă-mi cere partidul, DEMISIONEZ”
ANALIZĂ. Cum ar putea fi decis conflictul dintre DRAGNEA și TUDOSE de niște afirmații ale lui IOHANNIS

TAGURI: sedinta, cex psd, dragnea, tudose, stenograme

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPARTAN
12 Oct 2017

Hai mai repede cu implozia in beneficiul natiei
THERESA WILLIAMS
12 Oct 2017

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin drogunduspellcaster@gmail.com
Random imageUltimele stiri

Apa Nova