2018-12-15 02:04


STENOGRAME DOSARUL COLECTIV: Autoritățile știau ce va fi în club

 |  14:20
STENOGRAME DOSARUL COLECTIV: Autoritățile știau ce va fi în club

Stenograme uluitoare din Dosarul Colectiv. Un ofițer superior al Serviciului de Telecomunicații Speciale spune că toată tragedia a fost de fapt, o provocare, și că se știa despre ce urma să fie la Colectiv.

Ştefan Enache, ofiţerul STS care a fost prins luând mită lângă Guvern, avea acces la informaţii secrete. În interceptările din dosarul său aflat pe masa judecătorilor, el vorbea şi despre situaţia de la Colectiv. Acesta a spus că se ştia despre ce urma să fie la Colectiv, că acolo a fost de fapt o "provocare", scrie RomâniaTv.net.

"Ştefan Enache: Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la... poţi să spui... Eu ştiu ce a fost acolo la... când au dat ăia foc. Eu le-am spus d-acolo nu scapă nimeni!" Păi acolo a fost dat de ăia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.

Politician PSD: Zici că a fost provocare?

Ştefan Enache: PROVOCARE...

Politician PSD: Provocare, ă?

Ştefan Enache: SE ȘTIA, mă! Ştia şeful din Minister...Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri "nu vii în seara asta în club!", unii... Şi eu am prieteni care au fost... specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe-mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor...

Politician PSD: I-a stropit, i-a...?

Ştefan Enache: Ce vorbeşti... Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat, a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen. "

(SURSA: stenograme dosar Ștefan Enache, adevărul.ro)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-03

TAGURI: dosar colectiv, incediu colectiv, stenograme, club colectiv, stefan enache
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
03 Ian 2016

Alo , serviciile , dormiti ? Sau stati cu spatele ?
Random imageUltimele stiri


loading...