2019-04-24 07:14


STS a sesizat Parchetul Militar în cazul operatoarei 112 care a preluat apelul de la primul atac de la METROU

 |  15:33
STS a sesizat Parchetul Militar în cazul operatoarei 112 care a preluat apelul de la primul atac de la METROU

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a sesizat Parchetul Militar în vederea efectuării cercetărilor ce se impun privind eventualele încălcări ale legii de către operatoarea 112 care a procesat cazul primului atac de la metrou, cel din staţia Costin Georgian.

STS spune, într-un comunicat de presă, că în cazul agresiunii de la staţia Costin Georgian la Centrul de Primire Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti-Ilfov a fost recepţionat un singur apel telefonic, la ora 16:31:15, cu o durată totală de 2 minute şi 2 secunde.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă că a sesizat Parchetul Militar pentru cercetări privind eventualele încălcări ale legii de către operatoarea 112 care a procesat cazul.

Cu privire la evenimentul din staţia de metrou Dristor 1, din seara aceleiaşi zile, STS precizează că primul apel a fost recepţionat la ora 19:56:52 şi a fost transferat la dispeceratele de urgenţă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-14

TAGURI: sts, parchet militar, operatoare 112, apel, atac, metrou, costin georgian
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG