2016-10-24 01:20

DEZVALUIRI


Subcomisar de la Rahova, judecat pentru mită de la deţinuţi

 |  13:47
Subcomisar de la Rahova, judecat pentru mită de la deţinuţi

Un subcomisar de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova este acuzat de luare de mită şi alte infracţiuni, fiind trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Potrivit DNA, în perioada august-decembrie 2011, subcomisarul Virgil Mihuţ a cerut şi primit mită bani şi bunuri în valoare totală de 54 de milioane de lei vechi de la mai mulţi deţinuţi. Acesta a fos ajutat de inculpaţii Alin-Ionică Hotea, deţinut aflat în cadrul secţiei sale, dar şi de fosta soţie a deţinutului, Ileana Hotea.

“Banii şi bunurile au fost pretinse şi primite fie pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, în sensul soluţionării favorabile a unor cereri formulate de deţinuţii respectivi, fie pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu (atitudine de tolerare a încălcării, de către deţinuţi, a unor interdicţii care li se aplică şi nesancţionarea unor abateri constatate)”, se arată într-uncomunicat al DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: Subcomisar, penitenciar_rahova, mita, infractiuniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Medic de la Spitalul Foișor, pus sub acuzare pentru luare de mită Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că... 04 Oct 2016 | (0)
Arhiepiscopul Tomisului, urmărit penal pentru luare de mită DNA Constanta il urmareste penal pe Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Snagoveanu (Teodosie Petrescu... 17 Oct 2016 | (2)