2018-09-24 13:13


SURPRIZĂ. Gruia Stoica: “DNA procedează corect!”

 |  18:45
SURPRIZĂ. Gruia Stoica: “DNA procedează corect!”

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat în primă instanță la patru ani închisoare cu executare în legătură cu trucarea unei licitații publice, a afirmat marți că ceea ce fac procurorii DNA "este corect" și că România avea nevoie de "un moment zero".

Gruia Stoica a participat la Înalta Curte de Casație și Justiție la ultimul termen al procesului în care a fost trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență, urmând ca instanța să anunțe pe 26 ianuarie sentința definitivă.

La ieșirea din sala de judecată, Gruia Stoica a declarat că este pregătit "pentru orice eventualitate" dacă judecătorii vor decide că el a greșit, susținând că România avea nevoie de "un moment zero" în lupta împotriva corupției.

"Un moment zero trebuia făcut în România spre binele copiilor și nepoților noștri. Trebuia un moment zero. Dar că, pe lângă acest moment zero, există și agende personale sau de grup, acolo trebuie să fim puțin atenți. Ceea ce face DNA-ul acum în mare parte este corect. Nu vreau să țin neapărat cu DNA-ul, dar ceea ce face este corect. Dacă eu am greșit, sunt de acord să fac și eu parte din acest moment zero", a declarat Gruia Stoica, citat de Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: surpriza, gruia stoica, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL DISTRUGERI
13 Ian 2016

Mafiotule ai distrus cu mafia ta C F R , tigan sadea . Scoate bani furati .
DIANA
14 Ian 2016

Hello, domnu Gruia , foarte curand vei da ordine la puscarie.Cat despre anumiti directori din CFR MARFA care ti- au pupat talpile, le urez sa aiba somnul " linistit " ca DNA- ul vegheaza. Aviz nenea Micu, Cred ca acus- acus o sa dati vagoane peste rand lui Gruia direct din celula.Alelei pui de hoti cat credeati voi ca o sa va mearga? Invatati limba romanii ca o sa va trebuiasca la bulau.
MANIX
14 Ian 2016

Si sarea este dulce !
MAFIA SI MAFIOTII?
14 Ian 2016

Si la CFR Calatori a avut "slugi" cum ar fi fost Dorobantu Valentin, Claudiu Dumitrescu, Secara Vasile, Szentes Iosif, etc.?
VALI
17 Ian 2016

Fostul director din cadrul CFR Calatori Brașov, Gheorghe Rădulescu, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare de o instanța a Tribunalului Brașov. Alţi doi inculpaţi de la Cluj trimişi în judecată, au primit condamnări cu suspendare sub supraveghere. 1. (…) condamnă pe inculpatul RĂDULESCU GHEORGHE (…) la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev de art 66 al 1 lit a, b, g C.pen pe o perioadă de 3 ani, pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit c C.pen. (…) În baza art 72 C.Pen. deduce din pedeapsa închisorii durata reţinerii şi arestării la domiciliu a inculpatului RĂDULESCU GHEORGHE, respectiv de la 28.01.2015 la 4.04.2015. 2. (…) condamnă pe inculpatul SECARĂ VASILE(fost director general la SNTFC CFR Calatori Bucuresti) la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b şi g C.penal pe o perioadă de 2 ani , pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit b C.pen . În baza art. 91 al. 1 – 92 al. 1 cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale pe durata unui termen de 3 ani . (…) 3. (…) condamnă pe inculpatul BERINDEAN NICOLAE( fost sef oficiu juridic la SNTFC CFR Calatori Bucuresti) la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b şi g C.penal pe o perioadă de 2 ani, pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit b C.pen . În baza art. 91 al. 1 – 92 al. 1 cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale pe durata unui termen de 3 ani. (…)
TOFLEAN
18 Ian 2016

ce bine dai din gura la tv.............tzeparule ordinar,si tu si fratetu....excroci patentai.CONFISCARE EXTINSA,HOTILOR.
NANU
20 Ian 2016

Bai baieti. are. legatura cu Gruia Stoica subiectul vostru? La Brasov e alta treaba si Secara daca avea scaun la cap zicea ca partidul si facea ca el si azi nu era in rahatul asta. Ce dracu ii facuse Stegaru ? Nimic, doar ca a avut ordin sa- l termine si s- a terminat pe el Pacat. Cat despre Berindel fara cuvinte si inexplicabil dar a fost la fel de prost si grandoman.Apropo cui ai lasat- o pe Daiana, Nicule? Nu te temi ca o ia altul? Vai de steaua voastra de cazuti in freza.Nu va- ti vazut interesele. Dar sa nu uitam ca subiectul e Gruia Stoica si coruptii din cfr marfa care i- au pupat dosul. Acum vor pupa cat de curand dosul DNA- ului.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...