2019-02-20 10:23


SURSE: Oreste ar fi luat DROGURI de aproximativ o mie de euro la o tranzacție

 |  20:22
SURSE: Oreste ar fi luat DROGURI de aproximativ o mie de euro la o tranzacție

Realizatorul TV Oreste Teodorescu ar fi plătit aproximativ o mie de euro la o tranzacție la care ar fi cumpărat droguri pentru consum propriu, susțin surse judiciare citate de Libertatea.

Gruparea de furnizori pentru vedete este vizată de ancheta DIICOT din luna aprilie, afirmă surse judiciare. Ancheta în cazul acestora a a cuprins toată plaja investigativă:

Ascultări de telefoane. Înregistrări ambientale. Filaje. Infiltrarea unor investigatori sub acoperire.

Procurorii DIICOT au aflat astfel că vedete cunoscute din România cumpărau droguri de risc și de mare risc de la furnizorii ținuți sub lupă.

În acest dosar, anchetatorii i-au reținut, joi seară, pe Adrian Cărbunescu,  George Gheorghiu și Damian Andrei Vinicius, ei fiind cei trei furnizori de droguri care i-au condus pe procurori și la clienții lor, printre care vedete din showbiz și din lumea televiziunii.

Astfel, procurorii DIICOT au aflat cum Cărbunescu procura, la rândul său, droguri de la Gheorghiu și Vinicius, pe care mai apoi le vindea direct unor consumatori, dar și altor furnizori.

Din 16 aprilie 2018, procurorii DIICOT au obținut mandat judecătoresc și l-au pus sub supraveghere operativă pe Adrian Cărbunaru. A urmat infiltrarea unui investigator sub acoperire și a unui colaborator al acestuia.

Primele eșantioane

Surse Libertatea povestesc că, după infiltrarea colaboratorului, acesta a cumpărat de două ori droguri de la Adrian Cărbunescu.

Din datele anchetei rezultă că ofițerul infiltrat a cumpărat de la Adrian Cărbunescu, cunoscut ca "Max", două folii din material plastic ce conţin substanţe pulverulente, pentru care a plătit 900 de lei, tranzacția având loc în Bucureşti.

O lună mai târziu, în 22 mai, același colaborator DIICOT cumpăra, pentru a doua oară, droguri de la Adrian Cărbunescu.

Persoana infiltrată a luat aceleași substanțe, în același gramaj și la același preț ca și prima oară, iar mostrele au fost din nou expertizate.

Oreste ar fi dat aproximativ 1.000 de euro la o tranzacție

Surse judiciare au spus, pentru Libertatea, că realizatorul TV Oreste Teodorescu ar fi cumpărat cel puțin o dată, cu aproximativ o mie de euro, o cantitate de droguri de la unul dintre traficanții vizați de acest dosar.

Realizatorul TV este așteptat de procurorii DIICOT ploieșteni la audieri, luni.

Oreste Teodorescu a negat că ar fi cumpărat droguri de la reţeaua investigată acum de DIICOT. Contactat, vineri, de Libertatea, jurnalistul a spus că acest scenariu este „o făcătură de la cap la coadă” şi o încercare de a-l compromite.

„Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coadă! Asemenea informaţii sunt false 100%. Cereți surselor voastre să ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolană de compromitere! Atenție la claritatea informațiilor!” Vi s-a spus despre percheziții, consum de stupefiante, martor, acum înțeleg ca vi se creionează profilul unui traficant!, a răspuns Oreste Teodorescu, informat de Libertatea despre ceea ce susțin surse judiciare în privința cumpărării de stupefiante de aproape 1.000 de euro.

Jurnalistul ameninţă că îi va acţiona în judecată „pe absolut toţi cei care afirmă minciuni” despre el. „Vă urez toate cele bune și să vă faceți profesiunea cu credinţă şi în spiritul adevărului, altfel este doar o imensă și penibilă manipulare!”, a mai spus el.

Oreste spunea joi, pentru Libertatea: "Nu am nici o legătură cu acest caz, mă aflu în vacanță în Delta Dunării".

Aseară, la emisiunea lui Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, Oreste Teodorescu a invocat o agresiune politică și mediatică asupra sa și a spus că va fi luni la audieri, la DIICOT Ploiești.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-13

TAGURI: oreste, droguri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Iul 2018

Pe banii lui omul ia ce vrea, de cat vrea el.
GRIND CAVALY
13 Iul 2018

Drogat de 2 bani Deci asta era sursa ta de inspiratie cand nascoceai tot felul de baliverne despre oameni normali si onesti ,drogurile Cum faceai le trageai pe nas apoi veneai la postul acela infect intrat in faliment si de fata cu ventrilocul cu batista la buzunar aruncati minciuni si invective Ii dadeai si ventrilocului tragea si el si apoi dai inainte tata cu minciunile de fascistoizi retardati HUO DROGATILOR!!!
ANONIM
14 Iul 2018

PE LA CURVELE LUI BOTEZATU , NU SE DUC ? SAU LE DA CITE UNA LA BANCHETE ? AM TRECUT PRIN CENTRU VECHI PE SEARA SI SE VAD DE LA O POSTA TIGANI CU PACHETELELE SAU FEMEI .
ANONIM
14 Iul 2018

Realitatea tv este un post care trebuia sa intre in faliment dar i s au facut ''perfuzii '' cu bani de la bugetul SRI ului buget care suge bani de la cetateni Deci acest individ este platit din banii nostri ca sa ne balacareasca , si sa si cumpere droguri de 100 euro gramul Individul nu este intrutotul vinovat De vina este si caiafa aia vanduta cu batista la buzunarul hainei ventriloc incapabil sa faca o emisiune buna si din cauza caruia postul acesta a luat o la vale pe o panta in josDe vina suntem si noi cetatenii de buna credinta ca nu ne ducem sa i inchidem cu forta televiziunea asta de rahatDar nu mai dureaza mult si o vom face Va fi ceva pe viata si pe moarte!
VETERINAR
14 Iul 2018

acest "horeste" are mutra si manifestari de drogat ajuns in faza de dementa violenta … la balamuc cu individul si cat mai repede ca face crize de rabie si foarte curand va roade masa piticului (i)realist!
@VETERINAR
15 Iul 2018

CRED CA I-L CONFUNZI PE ORESTE CU MATA .
ANONIM
15 Iul 2018

Lasati-l in pace. ii ajunge ce are singur de rezolvat pt fiinta lui, oricum voi nu puteti in locul lui sa actionati. Nu aratati cu degetul ca nu e frumos. cred ca asa va invata mamica domniilor voastre. Care nu-l puteti ajuta, nu dati cu piatra. Fiecare alege ceva gresit in viata, poate a vrut sa faca experienta aceasta, oricum e si costisitoare si periculoasa - daca o face! Si e greu de iesit din ea. Doar un singur tratament in lume e posibil, care e gratuit si nu il arata nimeni din acest motiv.
ANONIM
15 Iul 2018

vai de capul lui .Fereasca Dumnezeu!
LA PUSCARIE HORESTEA !!!
16 Iul 2018

Un cacat drogat ,ce esti ,si mai spala te,ca pute de la tine!!
ANONIM
19 Iul 2018

Bai latosule!Cred ca ai si paduchi pe tine bai animala drogata Hai siktir Mi e scarba !
HORESTEA CEL VITEAZ
23 Iul 2018

Gay de 2 bani ,mai esti si drogat !SICTIR
ANONIM
28 Iul 2018

Mai ai cunostinte la ambasada SUA, ca asa te laudai/? Mincinos fatarnic ce esti !!Ce voiai sa faci acolo ,sa l torni pe Iohannis ,caiafa netrebnica ce esti Acum il mai torni? ,nu Acum il lingi!Cu Badea ce ai ,ce ti a facut cutra nebuna Asa se face cu un prieten ?Tu ai un caracter infect si nici nu ai prieteni ,si nici n o sa ai vreodata pentru ca esi un gunoi
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...