2019-02-20 21:38


Surse: Tudorel Toader, CONVOCAT la ceas de seară în biroul lui Liviu Dragnea. Motivul: AMNISTIA și GRAȚIEREA

 |  23:21
Surse: Tudorel Toader, CONVOCAT la ceas de seară în biroul lui Liviu Dragnea. Motivul: AMNISTIA și GRAȚIEREA

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Justiției Tudorel Toader au mers în cursul serii la biroul lui Liviu Dragnea de la Cameră, unde cei trei au discutat timp de mai multe minute. Surse politice au declarat pentru HotNews că Liviu Dragnea face presiuni ca Toader să-și pună semnătura pe legea amnistitiei si gratierii, lucru pe care, în acest moment, ministrul Justiției nu vrea să-l facă. Planul ar fi, susțin aceleași surse, ca, în cel mult două săptămâni, să fie dată o ordonanță de Guvern care să modifice mai multe acte normative din domeniul Justiției, în care însă să se strecoare și prevederile referitoare la amnistie și grațiere.

Public, ordonanța ar urma să fie prezentată ca o soluție care să rezolve un blocaj iminent în justiție, prin amânarea cu un an a intrării în vigoare a noilor prevederi din statulul magistraților privind pensionarea anticipată.   De altfel deputatul PSD Florin Iordache a anunțat public la începutul săptămânii că Guvernul ar putea da o ordonanță care să modifice legile justiției în sensul punerii în acord cu anumite observații făcute de reprezentanții Comisiei de la Veneția.   Presiunile sunt uriașe pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, care refuză în continuare să-și asume actul normativ, Liviu Dragnea amenințându-l pe acesta cu retragerea sprijinului politic.   Potivit surselor Hotnews.ro, Dragnea ar fi vrut vrea ca ordonanța privind grațierea și amnistia să fie dată săptămâna viitoare de către Tudorel Toader după ce premierul Viorica Dăncilă se va întoarce de la Bruxelles (Viorica Dăncilă are programată o vizită la Bruxelles pe 3 octombrie). În cazul în care ministrul Justiției refuză, PSD îi va retrage sprijinul politic lui Tudorel Toader, în ședința CEx afirmă aceleași surse.  În locul lui Toader, social-democrații l-ar pregăti pentru postul de ministru al Justiției pe Eugen Nicolicea care ar fi dispus să semneze OUG privind amnistia și grațierea.   Social-democrații au luat în calcul și varianta inițierii unei OUG de către Secretariatul General Guvernului, prin nou-numitul Toni Greblă, însă partenerii de guvernare de opun.

Călin Popescu Tăriceanu nu susține amnistia și grațierea și, potrivit surselor citate, dacă Guvernul dă OUG, ALDE se vor delimita.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-28

TAGURI: tudorel toader, convocat, birou, liviu dragnea, amnistie, gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
28 Sep 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
NEGRO
28 Sep 2018

Este bine ca vrajitoarea a intrat pe fir, PSDragnea are nevoie de ea pentru a scapa de puscarie si a-i scapa pe cei ce l-au platit pentru asta si-l mentin in functie. Domnul Tudorel Toader, proaspat notar, poate ca nu-si pune pielea la saramura pentru salvarea Dovleacului cu mustata si a oligarhilor PSD-ALDE. Dar sub influenta malefica a vrajitoarei sigur o va face. Nene Livache, foloseste toate mijloacele posibile pentru a scapa. Pe zombii PSD i-ai pus cu botul pe labe, pe nenea Tudorel il pui jos prin magie neagra. Dumneata esti irationalul pervers ce guverneaza Romania. Vai de noi! Vai de dumitale mai apoi!
AI BELITO BELINI
28 Sep 2018

TREBUIE SA DEA BIRUL LA INALTA POARTA DE TELEHAM SULTAN DRAGNEA . SI MIINE POATE II TAIE CAPULA LA PESTE
# TT
29 Sep 2018

Nicolicia dă O.U.G. să curgă : DUNĂREA INVERS, MAREA NEAGRĂ ÎN L. BELINAAAA !!!
ANONIM
29 Sep 2018

CE MUTRA DE HOT SCAPAT DE LA SOPOCA , CU OCHI DE ALCOLIC SCREZOFENIC , VREA SA CONDUCA SI DISTRUGA ROMANIA
ANONIM
29 Sep 2018

CE MUTRA DE HOT SCAPAT DE LA SOPOCA , CU OCHI DE ALCOLIC SCREZOFENIC , VREA SA CONDUCA SI DISTRUGA ROMANIA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...