2018-12-15 18:37


Tarlaua lui Onţanu, păzită de rubedenii

 |  21:00
Tarlaua lui Onţanu, păzită de rubedenii

Domeniul public al sectorului 2, inclusiv pieţele, este păzit de trei ani de aceeaşi firmă, patronată de cumnata secretarului general al UNPR Bucureşti, Alin Berbecaru.

Ares Guard SRL o are ca unic asociat pe Cristina Diana Vencu (fostă Maier), aceasta fiind sora Rodicăi Nicoleta Berbecaru, soţia lui Alin Dumitru Berbecaru, cel care era, în 2004, director al acestei firme. Din 2009 încoace, Ares Guard a încheiat cu structurile administraţiei locale sector 2 şase contracte pentru paza domeniului public şi a pieţelor. Suma totală plătită de ADP Sector 2 şi Administraţia Pieţelor a fost de aproape 12 milioane de lei, fără TVA (aproximativ 4 milioane de euro).

Ares Guard SRL are ca obiective sediul Administraţiei Domeniului Public Sector 2, parcul Obor, parcul Florilor, parcul Lunca Florilor, parcul Naţional, parcul Morarilor, parcul Icoanei, parcul Ion Voicu, parcul Cinema Floreasca, parcul Tei, parcurile Plumbuita 1 şi 2, pasajul pietonal Colentina, pasajul pietonal Calea Moşilor, parcul Păsărani.

Surorile asociate

Cristina Diana Maier a fost asociată cu Rodica Berbecaru, în firma Maro 2002 SRL, până în anul 2005, când s-a retras din societate şi când şi-a schimbat numele în Cristina Diana Vencu. De altfel, ambele firme au aceeaşi adresă, respectiv Şoseaua Mihai Bravu nr. 85-93,bl. C16, sc. A, ap. 2, sectorul 2. Firma Maro 2002 apare şi în ultima declaraţie de avere din 2010 a lui Alin Berbecaru, pe când acesta era consilier general din partea PSD în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, funcţie din care şi-a dat demisia pe 30 aprilie 2010. Maro 2002 are ca obiect de activitate repararea aparatelor electronice de uz casnic, iar soţia secretarului general al UNPR Bucureşti apare ca unic asociat, însă cu numele de fată, Rodica Nicoleta Maier.

Ciudat este că, la un moment dat, pe site-ul firmelor de pază, siguranta.ro, Rodica Berbecaru apare ca reprezentant al firmei Ares Guard, prezentând ca adresă de contact un e-mail înregistrat la trustul Intact, respectiv .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-13

TAGURI: Primaria, sector 2, neculei_ontanu, unpr, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MURA
03 Mai 2012

pai ce credeti ca e prost ontanu??? toata familia trebuie sa se instareasca!
MARIUS
03 Mai 2012

Inainte de alegeri ca toti sa va apucati de treaba, crezand ca o sa voteze oamenii...Dar nu se va intampla.
IOANA
03 Mai 2012

Suntem satui sa va vedem cum inainte de alegeri faceti treaba...numai cand nu trebuie nu faceti...
RADU
03 Mai 2012

Asta pana se termina alegerile dupa iar lasati lucrurile balta sau neincepute.
ROBERT M.
03 Mai 2012

Aceste e doar unul din contractele lui Ontanu. Are radicinile bine infipte. Ar trebuie aratate si alte contracte, cel cu Supercom, de exemplu. Are bani primaria, dar nu are primar, are doar o sugativa la conducere. Poate se trezesc si locuitorii sectorului 2 si vor vota pentru schimbare
ANDREI
03 Mai 2012

ontanule crezi ca acest lucru iti va aduce vreun beneficiu, crezi ca lumea te va vota din nou, sa fim seriosi. Toti sunteti pusi pe treaba inainte de alegeri.
CLAUDIU
03 Mai 2012

ontanu acest lucru nu iti va aduce nici un beneficiu, ne-am saturat ca toti sa va apucati de treaba inainte de alegeri, pana acum ce ati facut..vreti sa ne aratati cat sunteti de capabili.
SORIN
03 Mai 2012

ce va mai place sa va agitati, inainte de alegeri, acum sunteti capabili de orice, dar pana acum nu faceati nimic. Este rusinos sa vad asa ceva
AMERIGO
04 Mai 2012

Primarul Ontanu este cel mai "slab" primar , afara poate de Vanghelie care e oricum etalonul hotiei si prostiei in politica româneasca. Ontanu, ca primar, afara de parcuri unde firmele de casa ale sale au luat banii UE si fantâni, de un gust indoilenic si ca utilitate, nu a facut nimic in sectorul 2. Drumurile din Sector, in special Sos. Pantelimon sau Sos. Iancului sunt niste nenorociri, neasfaltate de peste 15 ani, intr-o stare deplorabila. Se vede ca dumnealui nu prea circula in acea parte. La Electoaparataj in zona, drumul e rupt. Bine ca au reparat canalele pe Vatra Luminoasa si s-au oprit la Sos. Pantelimon...Ce sunt prosti sa faca si ei treaba buna? Si ca o culme a nesimtirii , nenorocita aia de legatura spre Doamna Ghica nici acum macar nu a facut-o, din spatele pietii Delfinului!!! Cum sa alegi primar pe unu' care iti face fantana la OMV Pantelimon, la 50 de metrii distanta de alta fantana (aia cu lalelele de inox de prost gust)?? In loc sa faca parcari in zona , a pus semne de oprire interzisa (fara delimitari clare) asa ca firma lui de casa a ridicat masinile celor care parcau acolo, dupa bunul plac al hinghierilor... Sper ca la alegerile viitoare, acest traseist politic sa dispara din primarie!!!
CRISTIAN SORIN
04 Mai 2012

Ce conteaza cine conduce aceasta firma atata timp cat sunt in siguranta atunci cand merg la piata. Articolu asta e facut la comanda poate poate reusesc sa-l denigreze pe Ontanu!
MARIANA
14 Mai 2012

ce surpriza, inca unul care face afaceri profitabile in familie. nu e destul ca fura domnia sa isi maicoopteaza si familia in telenovela numita "primar sector2, cum sa furi mai mult"
MARIANA
14 Mai 2012

daaaa, imprate si la familie, nu care cumva sa moara de foameeee!
SFJK
03 Dec 2015

Etgh
DUMITRESCU ALIN
02 Oct 2016

veniti la scoli sa vedeti ce fac angajati de la firma ARES GUARD S.R.L dupa ce ca nu isi face corespunzator serviciul , intre orele 19 .00 pana la schinbarea din tura o7.00 si nici uniforma nu poarte corespunzator mai sunt si sub influenta alcolului si vo josnic si nici nu au o calificare de paza si protectie . laptele si cornul care sunt date gratuit pentru copii sunt loate de ei , cutile de lapte si saci cu cornuri , ar trebui mai mult verificati de sefi sau de politia de sctor . ar trebui facute verificari .
Random imageUltimele stiri


loading...