2017-01-23 18:58


Taximetristul găsit carbonizat în portbagaj a murit asfixiat cu sânge după ce a fost înjunghiat

 |  13:11
Taximetristul găsit carbonizat în portbagaj a murit asfixiat cu sânge după ce a fost înjunghiat

Medicii legişti au stabilit cauza morţii taximetristrului găsit carbonizat în portbagajul maşinii sale, sâmbătă noapte. Bărbatul în vârstă de 60 de ani din Câmpulung Muscel a murit prin asfixiere cu sânge după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în ceafă, pentru autorii crimei, încă neprinşi, întocmindu-se dosar penal pentru omor.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, “în urma necropsiei s-a concluzionat că moartea victimei a fost violentă, cauzată de asfixie cu sânge, în condiţiile în care victima avea mai multe plăgi înţepate la nivel cervical”, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Taximetristul din Câmpulung Muscel a fost găsit mort, sâmbătă noapte, în portbagajul maşinii sale care era în flăcări, pe un câmp din judeţul Argeş, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul a fost ucis, iar cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat.

Cadavrul taximetristului a fost descoperit de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, chemaţi de localnici pentru a stinge incendiul care cuprinsese autoturismul Dacia Logan al taximetristului. Maşina era abandonată într-o zonă înzăpezită, cu puţine case, din cătunul Plăieşi, comuna Bughea de Jos, iar cadavrul bărbatului a fost găsit carbonizat în portbagajul maşinii, care era deschis.

Anchetatorii au stabilit că victima este un bărbat în vărstă de 60 de ani, Dumitru Gruianu, care locuia în comuna Bughea de Jos, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul a fost ucis, cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat.

Potrivit anchetatorilor, crima nu a fost comisă în scop de jaf, asupra victimei fiind găsite actele de identitate, suma de 80 de lei şi mai multe obiecte personale, ridicate de procurorii criminalişti care au preluat cazul.

Colegii bărbatului spun că victima lucra ca taximetrist doar pe timpul zilei, noaptea lucrând ca paznic la groapa de gunoi a localităţii. În zona Câmpulung Muscel au fost instituite filtre rutiere pentru prinderea autorilor crimei, surse judiciare afirmând că asasinatul ar fi fost comis de cel puţin trei persoane.

La aproximativ 200 de metri de locul unde era maşina incendiată au fost găsite urme masive de sânge şi saci de plastic. Urme de sânge ar fi fost descoperite şi spre zona Voina, locul unde taximetristul ar fi făcut ultima cursă, situat la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Bughea de Jos, unde bărbatul a fost găsit mort în maşina cuprinsă de flăcări. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: taximetrist, carbonizat, injunghiat, dumitru guruianu, campulung muscelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image