2017-01-23 10:38


Teodor Mărieş, în greva foamei

 |  19:28
Teodor Mărieş, în greva foamei

Preşedintele Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, Teodor Mărieş, a intrat în greva foamei, protestând faţă de intenţia Guvernului de a nu mai acorda indemnizaţii luptătorilor remarcaţi la Revoluţie. „Începând cu ora 00.00 a zilei de 21 noiembrie 2011, Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, declanşează protest: greva foamei. Sunt solidar cu copiii Eroilor Martiri din Decembrie 1989, precum şi cu luptătorii remarcaţi prin fapte deosebite în Revoluţia română. Eroii martiri şi luptătorii remarcaţi au fost în primele rânduri, asumându-şi toate riscurile pentru înlăturarea dictaturii şi cucerirea Libertăţii. Recunoştinţa nu are termen de expirare. Legea Recunoştinţei trebuie respectată”, transmite Mărieş printr-un comunicat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ION FLUERAS
22 Noi 2011

Oare sa nu se gaseassca nici un jurnalist de meserie care sa-l "expuna" pe acest impostor Opiniei Publice sub adevarata sa identitate?Cum poate un ins care NU ARE Certificat dar da declaartii ca altii sa le obtina, e presedinte prin rapt a unei Org Rev. a obtinut doc Rev de la CEDO pentru a fi "corectate" ,si e mana-n-mana cu alt impostor,dovedit ca inalt demnitar comunist George Costin,cel care ne REPREZINTA.Cainele moare de drum lung si... se potriveste de minune.Sau Motoc s-ar potrivi.Noi spunem doar, de unde nu e, nici...!
VASILE
22 Noi 2011

cind cineva incearca sa faca ceva fara sa dea dreptul la smecheri ca tine flueras e un impostor si asa mai departe, ciinele moare de batrinete si prostul de grija alcuiva
SECASIU EUGEN
22 Noi 2011

Tot respectul pentru cei care nu au cedat presiunilor si lupta in continuare in spiritul revolutiei romane. Noi suntem aproape de domnia ta, domnule Maries. "Ranitii Revolutiei Sibiu"
GETA
22 Noi 2011

T.Maries este o javra ordinara care cauta si acum ca si alta data,sa se dea mare sef al altor impostori ca si el, sa beneficieze de avantaje pe care nu le merita!Latra pe unde apuca in speranta ca va obtine notorietate de erou al Revolutiei!Greva lui este o incercare de mentine beneficiile nemeritate a multora care nu au avut nici un merit in Revolutie!
NELUTU
22 Noi 2011

Revolutionarilor, intrati in uniunile de creatie cum au facut altii mai smecheri si o sa primiti alte feluri de indemnizatii.
VESELIE ST.
22 Noi 2011

De acord cu uniunile de creatie. De cand artistii primesc indemnizatii, numarul membrilor uniunilor de creatie, scriitori, artisti plastici, actori, etc, sau inzecit. De ce aceste indemnizatii nu se acorda doar celor in nevoie?
DIACONU GABRIELA
23 Noi 2011

,,pe loc repaus " suficient dl. retrageti va .
DIACONU GABRIELA
23 Noi 2011

nu i rasul dv.
ION FLUERAS
23 Noi 2011

D.le Secasiu, intrati pe-rovolutionariindignati.blogspot.com-si veti vedea probe care ne da dreptul sa incriminam orice IMPOSTOR.Astept sa vedeti adevarul pentru faptul ca cei care s-au jertfit nu sunt mediatizati de presa, in schimb acesti impostori care fac atata rau cunoasterii ADEVARULUI, sunt mediatizati in exces.Astept un semn!

Adauga un comentariu

Random image