2017-01-21 19:34

DEZVALUIRI


Tot mai mulţi lideri PDL vorbesc despre un nou partid. După Congresul PDL, Funeriu o aşteaptă pe ''Albă ca Zăpada''

 |  19:27
Tot mai mulţi lideri PDL vorbesc despre un nou partid. După Congresul PDL, Funeriu o aşteaptă pe ''Albă ca Zăpada''
Despre apariţia unui nou partid pe scena românească a vorbit prima datăconsilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Subiectul a fost preluat de maimulţi membri PDL care au lăsat să se înţeleagă că dacă partidul nu sereformează la Congres, acesta ar putea să se rupă, iar cei cărora nu le convinenoul preşedinte să formeze un alt partid. Ultimul care a făcut referire lapartidul “Albă ca Zăpada” a fost ministrul educaţiei, Daniel Funeriu, fosteuroparlamentar PDL. “Crearea unui nou partid este un efort enorm. Este ceva cepoate aduce multă noutate, cred că ne îndreptăm spre un sistem bipolar şi estefoarte bine aşa, însă despre şansele unei noi formaţiuni politice se poatevorbi numai după Congresul democrat-liberalilor”, a spus Funeriu într-uninterviu pentru Blogary.ro. Ministrul educaţiei şi-a amintit că a trăitexperienţa formării unui nou partid. “Am fost membru PDL şi am trăit primelezile”, a spus el.

În ceea ce priveşte cariera sa politică, Funeriu a precizat că este în perioadade evaluare pentru a şti exact dacă va exista susţinere în partid pentru o candidaturăa sa.

Europarlamentarul democrat-liberal, MonicaMacovei, a declarat şi ea că una dintre variantele pe care le ia în calcul înprivinţa viitorului său politic este înfiinţarea unui partid în cazul în carePDL nu se reformează. ”O variantă este să schimbi unuldin partidele existente, în ce mă priveşte PDL, într-o măsură destul demare încât oamenii să creadă că va face anticorupţie, integritate, bani publiciîmpărţiţi corect şi mai puţin furt, şi a doua variantă, un alt partid. Nu unalt partid oricare. Un partid în care oamenii să creadă, format din oameni pecare poţi conta şi despre care crezi că atunci când spun ceva vor şi face, carenu te mint”, a declarat Macovei la RFI. În vara anului trecut consilierulprezidenţial Sebastian Lăzăroiu vorbea, în premieră, despre un nou partid, pecare l-a numit misterios “Albă ca Zăpada”, ce ar putea câştiga alegerile în2012. “Dacă va fi un singur partid dominant în 2012 atunci potsă vă garantez un singur lucru: nu va fi nici unul din cele pe care le ştiţideja. Dacă nu va fi un singur partid dominant, atunci vor fi trei. Şi toatetrei personaje de basm”, spunea Lăzăroiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CHOMBE
16 Feb 2011

Dar Partidul Poporului(DD-violet), considerat partid-cisterna, ce reprezinta? Pentru cine strânge oaste, DD-violet? Cine poate nega ca DD-violet nu este un negustor priceput? Seful interimar de la Piatra Neamt provine din PD, cu un stagiu de "gropar" la PNG-Neamt si un "fir" de comunicare amiabil cu GHIGHI-Penalu-Pinalti!Cât l-o fi costat pe DD-violet marca partidului-bidon, înregistrat la "marci si medalii" de prof. COJOCARU? Mai mult, ori mai putin de 3 milioane de euro?

Adauga un comentariu

Random image