2018-12-11 04:35


Totul despre starea de sănătate a fotbalistului Dănuț Lupu

 |  18:40
Totul despre starea de sănătate a fotbalistului Dănuț Lupu

Vestea că marele internațional român Dănuț Lupu este în stare critică a venit ca o lovitură pentru mulți iubitori ai sportului rege. Un apropiat al fotbalistului a povestit pentru ProSport ce s-a întâmplat și care este starea de sănătate a lui Dănuț Lupu.

Dănuţ Lupu este în continuare internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Matei Balş din Bucureşti, fiind tratat pentru o dublă pneumonie, sub observaţia medicului Străinu Cercel.

"Vreau să se risipească ceaţa în primul rând despre presupusul infarct. Nu a suferit niciun infarct. Dănuţ a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni. Azi (n.r. - marţi) a fost vizitat de soţia sa şi de fratele său, iar medicii nu au mai permis şi alte vizite. Răspunde la tratament şi important este că a început să mănânce de ieri (n.r. - luni). Starea lui este stabilă", a declarat un apropiat al lui Dănuţ Lupu pentru ProSport, sub protecţia anonimatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: fotbalist danut lupu, coma, infarct, matei bals, pneumonie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...