2018-07-18 19:45


Trei tineri au fost prinși în flagrant după ce au sustras cablurile de curent de la mai multe semafoare

 |  13:57
Trei tineri au fost prinși în flagrant după ce au sustras cablurile de curent de la mai multe semafoare

Trei tineri au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni la scurt timp după ce au furat peste 800 de metri de cabluri ce alimentau cu energie electrică semafoare din Capitală, provocând pagube de peste 17.000 de lei, informează sâmbătă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Suspecţii au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

"Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, la scurt timp după ce aceştia au sustras peste 800 de metri de cabluri subterane ce alimentau cu energie electrică semafoarele rutiere dispuse pe câteva străzi din sectorul 5 al Capitalei", detaliază DGPMB.

Poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigaţii criminale aflaţi în misiune au observat pe o stradă din sectorul 5 trei tineri care aveau asupra lor mai multe cabluri.

Cei trei suspecţi au reuşit să valorifice o parte din cablurile sustrase la centrele de colectare a fierului vechi, producând un prejudiciu de peste 17.000 de lei, potrivit Agerpres. Prin săvârşirea acestor furturi, s-a pus în pericol siguranţa traficului rutier, având în vedere că suspecţii au tăiat şi furat cablurile care alimentau cu energie electrică semafoarele din zonă.

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii bucureşteni de la Secţia 18, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-07-31

TAGURI: tineri, cabluri, semafoare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova