2018-12-13 15:17


TRAFIC DE INFLUENȚĂ. Șef de la brigada Poliției Rutiere București, cercetat pentru că ar fi primit mită 500 de euro

 |  08:14
TRAFIC DE INFLUENȚĂ. Șef de la brigada Poliției Rutiere București, cercetat pentru că ar fi primit mită 500 de euro
Florentin Dincă

Un şef de la Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenţă. El ar fi primit 500 de euro de la un denunţător pentru a interveni pentru soluţionarea favorabilă a dosarului în care era cercetată soţia acestuia.

Procurorii DNA de la Secţia de combatere a corupţiei au pus în mişcare acţiunea penală faţă de Viorel Petre, şef birou în cadrul Brigăzii Poliţiei Rutiere Bucureşti, pe care îl acuză de trafic de influenţă. Procurorii arată că pe 29 iunie, Viorel Petre, în calitate de şef birou în cadrul Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei, a primit de la un om de afaceri, denunţător în cauză, suma de 500 euro.

Ofiţerul ar fi lăsat să se înţeleagă că are influenţă asupra factorilor de decizie din cadrul Poliţiei Rutiere şi Parchetului, pentru soluţionarea favorabilă şi rapidă a unui dosar penal în care soţia denunţătorului era cercetată pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Banii ar fi fost primiţi de ofiţer în maşina omului de afaceri, infromează Mediafax. Anchetatorii arată că Petre a intervenit şi că, urmare a diligenţelor depuse de el, denunţătorul a intrat în posesia permisului de conducere a soţiei sale în 23 noiembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: politie, rutiera, sef, trafic, influenta, mita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HOTI PESTE TOT ???
29 Noi 2015

DNA , sa controleze cel putin dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS Bv.), Carmen Maria Popescu(“regina achizitiilor” de la CFR Calatori), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(fost membru CA,inculpat), Alexandrina Gatej(fosta presedinte CA),Dana Galben Rachila(membru CA pe viata?),Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat CFR Calatori) ,Mantoiu Cornel ,Zaharia Adrian, etc?
Random imageUltimele stiri


loading...