2019-01-23 07:25


Tribunalul Constanţa: Traian Băsescu şi Dorel Onaca nu vor fi audiaţi în dosarul lui Mircea Băsescu

 |  07:04
Tribunalul Constanţa: Traian Băsescu şi Dorel Onaca nu vor fi audiaţi în dosarul lui Mircea Băsescu

Soţia şi cei doi copii ai lui Mircea Băsescu vor fi audiaţi ca martori la Tribunalul Constanţa în dosarul în care membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecaţi pentru şantajarea fratelui lui Traian Băsescu. Instanţa a respins solicitările de audiere a lui Traian Băsescu şi Dorel Onaca.

Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, a cerut, în 21 aprilie, la Tribunalul Constanţa, ca în dosarul în care cinci membri ai familiei sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu să fie audiaţi ca martori soţia şi copiii lui Mircea Băsescu, Traian Băsescu, Dorel Onaca.

Tribunalul Constanţa a decis, luni, să respingă solicitarea pentru audierea ca martori a lui Traian Băsescu, a lui Dorel Onaca şi a şoferului lui Marian Căpăţână. Instanţa a mai respins solicitarea de vizionare în şedinţă publică a înregistrărilor audio şi audio-video realizate de Florin Anghel, cu telefonul mobil sau alte dispozitive artizanale de înregistrare şi puse la dispoziţia organelor de urmărire penală, dar şi emiterea unei adrese către Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Craiova pentru a înainta înregistrările audio-video ridicate de la domiciliul lui Florin Anghel în 17 martie 2015 şi 27 martie 2015.

Tribunalul Constanţa a admis însă cererea Izaurei Anghel, a lui Marius Constantin, Fănica Anghel, Florin Anghel şi Grinică-Ion Anghel de a fi audiaţi soţia lui Mircea Băsescu şi cei doi copii ai acestora, deoarece "ar putea oferi informaţii cu privire la împrejurări în legătură cu faptele deduse judecăţii".

Instanţa a admis emiterea unei adrese către DNA Constanţa pentru a comunica dacă s-au formulat denunţuri de către Florin Anghel în cursul lunii martie 2015, care este stadiul cercetărilor şi în ce măsură a facilitat acesta identificarea şi tragerea la răspundere penală a persoanele denunţate.

La următorul termen de judecată, stabilit pentru 19 mai, vor fi audiaţi soţia şi cei doi copii ai lui Mircea Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: tribunal, constanta, traian, basescu, dorel, onaca, nu, este, audiat, dosar, mircea, judecat, santajeaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...