2018-11-16 20:13


UPDATE. Triplu ASASINAT într-o localitate din Satu Mare. Cine ar putea fi CRIMINALUL

 |  13:02
UPDATE. Triplu ASASINAT într-o localitate din Satu Mare. Cine ar putea fi CRIMINALUL

Un bărbat, soţia acestuia şi soacra sa au fost găsiţi morţi, vineri, într-o casă din localitatea Apa, judeţul Satu Mare. Pe cadavre există urme de violenţe, astfel că anchetatorii iau în considerare un triplu asasinat. Două dintre cadavre au fost găsite aliniate lângă garajul casei, iar al treilea, în locuinţă.

UPDATE 13.23. Una dintre cele trei persoane găsite decedate vineri dimineața era angajată la Trezoreria Satu Mare, a declarat fostul primar al comunei, Mihai Apan.

Poliţiştii şi procurorii cercetează împrejurările în care au murit cele trei persoane, membri ai unei familii din localitatea Apa, după ce un vecin a descoperit cadavrele în cursul dimineţii şi a alertat autorităţile.

Unii localnici le-au declarat jurnaliştilor din Satu Mare că bărbatul obişnuia să dea bani cu camătă, iar acum se speculează că una dintre persoanele împrumutate ar fi ucigașul.

Anchetatorii prelevează probe din locuinţă şi împrejurimi şi vorbesc cu localnicii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: asasinat, satu mare, criminal, camata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/55136147.Semnați,oameni buni!Să ne unim în rugăciune să reușească Gabriela Firea să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
IMI BAG PENIS U
24 Noi 2017

imi bag pula in petitia ta si in statìile voastre de tramvai!!
TAICA-TAU
02 Ian 2018

Ce plm e kkt-ul asta de site
Random imageUltimele stiri


loading...