2019-05-25 06:07


Tudorel TOADER ameninţă cu DEZVĂLUIRI despre neavizarea OUG pentru modificarea CODURILOR PENALE

 |  09:37
Tudorel TOADER ameninţă cu DEZVĂLUIRI despre neavizarea OUG pentru modificarea CODURILOR PENALE

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că joi va publica mai multe dezvăluiri, între care şi aspecte privind neavizarea OUG privind modificarea codurilor penale, subliniind că mesajele nu vor fi şterse.

„Pentru o corecta informare (!). La intervale scurte de timp, voi prezenta unele sectiuni din Raportul de activitate la MJ, cu elemente de noutate. Astazi - Epopeea " neavizarii" celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale ( in mod corect, Codului penal si a Codului de procedura penala)! PS: mesajele nu vor fi sterse!”, a scris fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Ana Birchall a preluat, pe 25 aprilie, atribuţiile de ministru interimar al Justiţiei, într-o ceremonie care a avut loc la sediul ministerului condus până acum de Tudorel Toader. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-02

TAGURI: tudorel toader, dezvauiri, oug, coduri penale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MEGASUSPANS
02 Mai 2019

Unde-i ,, tiribomba " ??? Se schimbă banii : 1€ = 1ron !!!
OMERTA MAFIEI PSD
02 Mai 2019

Borfașul tuDOREL SA SPUNA CÂT A INCASAT DE LA LICHEAUA draknea PENTRU DISTRUGEREA JUSTITIEI SI NERESPECTAREA TRATATULUI DE ADERARE LA U.E. SEMNAT DE ROMANIA. ESTE DE INTERES NATIONAL. PARCHETUL SA SE AUTOSESIZEZE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG