2017-01-18 19:42

DEZVALUIRI


Turda a cântat la Securitate

 |  19:32
Turda a cântat la Securitate

Gheorghe Turda a fost colaborator al Securităţii comuniste, potrivit unei decizii definitive a Curţii Supreme de Justiţie din 25 noiembrie 2011. Curtea de Apel Bucureşti dăduse acelaşi verdict pe 8 iunie 2010. "Mi-am apărat numele şi cariera, nu am vrut să-mi distrug viitorul", declara Gheorghe Turda, în 2009,  cu privire la denunţul făcut la Securitate privind intenţia unei mătuşe de a fugi din ţară. "Această decizie am luat-o într-un consiliu la care a participat toată familia. Dacă mătuşa noastră pleca, noi am fi fost urmăriţi în ţară şi am fi avut probleme", a explicat cântăreţul. El susţine că miliţianul din satul natal, Săpânţa, l-a ameninţat că va avea probleme din cauza unei relaţii pe care a avut-o cu o studentă străină.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GOGU
27 Oct 2011

Felicitari pentru Turda ! Scuze daca ziarul lansat in prezenta marelui crim inal international, l-am numit pe gorbaciov, blest emat fie-i numele, este d e alta parare !
DUMITRU IUGA
28 Oct 2011

Mai oameni buni! Am cerce tat dosarul de obiectiv a l fostei RTVR si pot sa v a spun ca nu numai Turda, colaborator al Televiziu nii, a servit securitatea ! Lista este imensa! Ma o presc acum doar la Melint e, nume conspirativ sub c are se ascunde Nicolae Me linescu, trimisul Televiz iunii la Washington. Sem nez si imi asum raspunder ea - Dumitru Iuga, tiiu20 01@yahoo.com Atentie! Am probe!
GABOR
28 Oct 2011

O cantare ,o informare , asa mergea traiul nesimti tului Turda . Cica si-a aparat numele si cariera informand , ha,ha,ha, ce nemernic, distrugea cu se ninatate carierile altora ticalosul asta.
FLORIAN IONITA
30 Oct 2011

sa se retraga din viata p ublica si il iertam.

Adauga un comentariu

Random image