2018-12-16 19:36


Ucisă cu sălbăticie din gelozie

 |  21:00
Ucisă cu sălbăticie din gelozie

Un tânăr de 27 de ani din Tulcea şi-a aruncat prietena în gol, de la 30 de metri înălţime, în apropierea unei căi ferate, supărat că nu vrea să fie iubita lui. După câteva ore s-a destăinuit unui taximetrist.

Duminică, Marcel Cătăraru, în vârstă de 27 de ani, i-a cerut Mihaelei Nedelcu, în vârstă de 22 de ani, - o tânără pe care o cunoştea de aproximativ 10 ani - să se vadă cu el într-o zonă periferică a oraşului. Anchetatorii au aflat de la criminal ce s-a întâmplat după aceea. Era în jurul orei 21.00, când a ajuns Mihaela la întâlnire. Ea i-ar fi spus băiatului că nu vrea să îi fie iubită, că ţine la altcineva, iar ei nu pot fi mai mult decât sunt acum, adică amici. El s-ar fi enervat şi, după câteva vorbe de ocară, i-a făcut vânt pe o pantă care dă în zona căii ferate. „Marcel Cătăraru a împins-o, aceasta căzând pe un platou, la o distanţă de aproximativ 1,5 metri de locul în care stătuse anterior. Văzând că fata se apuca de vegetaţie pentru a se salva, Marcel Cătăraru i-a întins mâna, dându-i de înţeles acesteia că vrea să-i acorde un ajutor. Prinzând-o de mână, el a împins victima din nou în gol pentru a se asigura că fata va muri. Pentru a fi sigur că acţiunea sa nu va da iar greş, pe nişte scări, învinuitul a coborât până la sol, pe unde trecea linia de cale ferată şi, deoarece victima mai mişca, a tras-o în vegetaţie, pentru a nu fi găsită de cineva, după care a strâns-o de gât până ce a fost sigur că nu mai trăieşte”, a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, Laura Subţirelu. Apoi a plecat liniştit să bea ceva într-o cârciumă din apropiere şi abia după câteva ore s-a hotărât să anunţe crima. El a oprit primul taximetrist care i-a ieşit în cale şi l-a rugat să sune la 112. Când au ajuns la locul tragediei, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără, constatând decesul.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ieri, magistraţii Tribunalului Tulcea au decis arestarea pentru 29 de zile pentru omor calificat.

Mihaela Nedelcu urma să împlinească 23 de ani în luna octombrie a acestui an. Luna viitoare fiica ei, Andreea, împlineşte 3 ani. A crescut fără tată, iar acum a rămas şi fără mamă. Cei care se vor ocupa de creşterea micuţei vor fi părinţii fetei, Petre şi Steliana Nedelcu. Tatăl copilei păstra legătura cu Mihaela, dar era foarte distant cu copilul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-01

TAGURI: ucisa, crima, gelozie, Tulcea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TALIDA COVACI
30 Aug 2011

Imi place ca "şi-a aruncat iubita în gol, de la 30 de metri înălţime, în apropierea unei căi ferate, supărat că nu vrea să-i fie iubită". Partea aia cu iubita...
Random imageUltimele stiri


loading...