2019-02-22 06:17


Udrea îi PREVESTEȘTE viitorul lui Kovesi: ”Va ajunge într-un spital de boli psihice sau la Târgșor”

 |  23:22
Udrea îi PREVESTEȘTE viitorul lui Kovesi: ”Va ajunge într-un spital de boli psihice sau la Târgșor”

Unul din marii duşmani ai lui Kovesi, Elena Udrea, a lansat o serie de acuzaţii şi previziuni fără precedent. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Elena Udrea s-a dezlănţuit.

"Kovesi e paranoia generalizată. E o bombă cu ceas. Dacă nu o opreşte sistemul sau preşedintele, fie ajunge într-un spital de boli psihice, ori la Târgşor. Kovesi nu va beneficia de clemenţa de care a beneficiat Coldea. Zilele doamnei Kovesi sunt numărate în fruntea DNA. La cum se comportă, nu va pleca de bunăvoie. Sunt foarte aproape vremurile când Kovesi şi Coldea vor fi anchetaţi de oameni din DNA.

Există o manea celebră care i s-ar potrivi perfect lui Kovesi şi pe care ştiu SIGUR că o cunoaşte, domnule Ciutacu: "pumnii mei minte nu are, bate tot ce-i stă în cale. Şefa DNA nu va pleca de bunăvoie. Puterea i-a luat minţile, este violentă, brutală şi nu ştie carte. Are un comportament paranoic.", a explicat Udrea la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: udrea, atac, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPARTAN
03 Iul 2017

O avea ceva dubios si codruta dar udrea e complet improprie sa ii faca reprosuri. O cocalarita cocotata la puterea prin s...a lui basescu.
MARIN
04 Iul 2017

Codruta Kovesi copie trasa la indigo a criminalei ANA PAUKER
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Iul 2017

infractorea Udrea a fost permanent trompeta securistilor,in special a lui Ghita cu care a plimbat geamantanele de spaga prin Dubai,face si ea ce primeste ordin....prostitutie la ordin se cheama Tonomatul Udrea....bagi o moneda si suge castravetele SEX-O-MAtic....masinarie automatica de facut felatie in WC
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...