2019-02-22 12:25


ULTIMA ORĂ: directoarea grădiniței din sectorul 2, înjunghiată de fostul soț, A MURIT în sala de operație

 |  15:54
ULTIMA ORĂ: directoarea grădiniței din sectorul 2, înjunghiată de fostul soț, A MURIT în sala de operație

Nicoleta Botan, directoarea unei grădiniţe private din Capitală, care a fost înjunghiată de fostul său soţ în biroul ei din unitatea de învăţământ a murit la spital. Femeia, care în urma incidentului a fost găsită în stop cardio-respirator, a murit la Spitalul Floreasca.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în incinta unei grădiniţe private din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său.

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor. 

Sursele citate au precizat că în jurul orei 12.00 bărbatul ar fi pândit-o pe Nicoleta Botan şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit şi a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri, informeaza News.ro.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-26

TAGURI: femeie, injunghiata, capitala, gradinita, nicoleta botan, murit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...