2019-02-22 06:22


ULTIMA ORĂ! Dragnea sesizează Inspecţia Judiciară că a fost urmărit penal pe baza protocolului PG - SRI şi cere să fie luate măsuri

 |  14:44
ULTIMA ORĂ! Dragnea sesizează Inspecţia Judiciară că a fost urmărit penal pe baza protocolului PG - SRI şi cere să fie luate măsuri

Liviu Dragnea a depus o sesizare la Inspecţia Judiciară în care afirmă că în cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal procurorii s-au folosit de protocolul de cooperare încheiat în 2009 între Parchetul General şi SRI.

Preşedintele PSD cere verificări şi să se ia "măsurile legale pentru remedierea aspectelor de nelegalitate sesizate", dezvăluie Centrul de Investigaţii Media.

Liviu Dragnea a depus sesizarea la Inspecţia Judiciară prin avocatul său, Flavia Teodosiu, în 23 august, potrivit Centrului de Investigaţii Media.

În sesizarea sa către IJ, Dragnea afirmă că procurorii s-au folosit de protocolul încheiat între Ministerul Public și SRI în 4 februarie 2009 în toate cele trei dosare în care a fost sau este cercetat penal. În consecință, acesta cere inspecției judiciare să verifice „aspectele” pe care le-a sesizat și să dispună „măsurile legale pentru remedierea aspectelor de nelegalitate sesizate”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-12

Mai multe imagini:
ULTIMA ORĂ! Dragnea sesizează Inspecţia Judiciară că a fost urmărit penal pe baza protocolului PG - SRI şi cere să fie luate măsuri
zoom

TAGURI: liviu dragnea, inspectia judiciara, protocol pg sri,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Sep 2018

bravo justitie . ati aminat dosarele lui banditul - hot , pina va futut in cur pe toti . un taranoi a furat , dar va si futut in cur . bravoooooooooooo
RAID
12 Sep 2018

acest dement dragnea liviu trebuie prins acum si internat la nebuni.ataca acest infractor dovedit toate institutiile statului plus ca a omorat si gazat oamenii la 10 august.este scelerat fiecare zi in libertate este un pericol pentru tara.jandarmeria sluga acestui dement dragnea liviu va fi desfiintata.trebuie spus ca dragnea nu reprezinta statul roman el este un mafiot bolnav psihic.toti romanii impotriva acestor criminali.asa dupa cum vedeti astia sunt nebuni de legat.dragnea vei fi linsat tu nu mai poti trai in romania.ai curaj sa iesi pe strada?tunul banditilor este asa zis autostrada comarnic brasiv cu 13 mil euro pe km .normal trebuie facuta cu banca mondiala dar ei vor sa jefuiasca .plus aberatiile lui teodorovici cu taxe de autostrada care nu exista adica o dubla taxare ilegala pentru ca exista deja taxa de drum.de fapt tripla ca este si supraaciza.de fapt de 4 ori ca mai e si taxa de pod la fetesti.nu este centura la bucuresti .autostrazi care nu exista si duc nicaieri.te lasa in camp.sefii dementi ai jandarmeriei vor fi arestati curand.
MAFIS
12 Sep 2018

Bai dementule nu estw nimic ilegal ca doua 8nstitutii ale statului sa colaboreze pentru a prinde infractori ca tine.in tara din lume infractorii ataca instutii ale statului tip parchete servicii secrete .acum deja erai pe scaunul electric in sua daca atacai fbi si parchetele ca te-au prins la furat.este legal sa colaboreze sri cu oricine bai sceleratule.luati pe sus pe dragnea dementul ca deja a luat-o razna rau de tot.vedeti daca nu ati dat cu executare ce face infractorul asta?
ROMANIA TREZESTE-TE
12 Sep 2018

O JIGODIE PENALA TELEMORMANA VREA SA CONTROLEZE SISTEMUL JUDICIAR.................
MACACPEDRAC-NEA
12 Sep 2018

NU SCAPI NENOROCITULE , VEI MURI IN PUSCARIE , SAU INTR-UN ACCIDENT CU AUTOR NECUNOSCUT .
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
13 Sep 2018

UN PUSCARIAS MAFIOT A INVINS SI SCUIPAT IN FATA TOATA SPUMA SI DESTEPTACIUNEA JUSTITIEI ROMANE . AU AMINAT DOSARE PINA SAU AUTO DESFINTAT SI DEZONORAT JUSTITIA DREAPTA , ADEVARATA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...