2019-03-25 14:41


ULTIMA ORĂ: Oreste Teodororescu, audiat la DIICOT Ploiești

 |  11:20
ULTIMA ORĂ: Oreste Teodororescu, audiat la DIICOT Ploiești

Oreste Teodorescu s-a prezentat luni dimineață la sediul DIICOT Ploiești pentru a fi audiat în „dosarul cocaină pentru VIP-uri”. Nu se știe în ce calitate a fost citat. Teodorescu a spus că va da declarații la ieșirea de la audieri.

În urmă cu câteva zile, jurnalistul a avut și o primă reacție cu privire la aşa-zisa lui implicare în dosarul droguri pentru vedete.

„Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citaţie. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploieşti. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câţiva jurnalişti cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul şi voi acţiona in instanţa pe toţi cei care fac afirmaţii denigratoare şi calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!”, a scris Oreste Teodorescu, pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat că numele său e vehiculat în acest doar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-16

TAGURI: oreste, droguri, audiat, diicot ploiesti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Iul 2018

Ai fes pe cap ,drogat prost
ANONIM
16 Iul 2018

NESPALATULE eSTI JEGOS RAU
ANONIM
17 Iul 2018

Poti sa te pui in genunchi sau sa dai in judecata pe cine vrei dar tu tot un drogat nespalat vei ramane
@JIGODIA ANONIM
19 Iul 2018

BAI IDIOTULE , ORESTE ARE MAI MULT CREER DECIT TOATA GASCA VOASTRA DE PSDEI LA UN LOC . UN BOU CA TINE NU POATE JUDECA UN OM DE VALOAREA LUI ORESTE . CE WC-URI SPELI IN SUEDIA BAI TELEORMANENE ???
ANONIM
20 Iul 2018

Are creer pane acest individ'' HORESTEA,, Si ce nume ,demn de un maimutoi drogat!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iul 2018

oooooooooooooooooopssss cineva a sters tot ce am scris....care sa fie baiul
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...