2018-11-16 20:10


ULTIMA ORĂ: PLAGIAT în lucrarea de doctorat a lui Șerban Nicolae

 |  23:11
ULTIMA ORĂ: PLAGIAT în lucrarea de doctorat a lui Șerban Nicolae

Peste 10% din lucrarea de doctorat în domeniul relaţiilor internaţionale a senatorului PSD Şerban Nicolae conţine pagini plagiate, într-un caz fiind preluate din textul-sursă şi note de subsol, potrivit unei investigaţii a CRJI.

Teza a fost susţinută în 2009, la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, titlul fiind „Proiecte de reformă a Naţiunilor Unite”, iar îndrumător profesorul Vasile Vese. „Am beneficiat şi de ajutorul şi îndrumările a doi reputaţi profesori ai aceleiaşi universităţi, Vasile Boari şi Vasile Puşcaş, ultimul, cunoscut şi ca om politic, fiind şi cel care a sugerat titlul lucrării”, a scris ulterior Nicolae, pe site-ul personal, adăugând că primit calificativul „magna cum laudae”.

În teză, care are 324 de pagini, există două tipuri de plagiat. Primul este cel al preluării de fragmente fără a menţiona deloc sursa.

Al doilea tip de plagiat din teza lui Şerban Nicolae este cel în care sunt preluate, cuvânt cu cuvânt, fără ghilimele, fragmente de zeci de rânduri sau chiar pagini, indicându-se sursa în note de subsol. Atât Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, în deciziile luate în trecut în cazul unor doctorate plagiate, cât şi cei trei universitari consultaţi de CRJI, critică această modalitate de citare şi consideră că încalcă regulile academice.

Toate informaţiile aici


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-22

TAGURI: lucrare, doctorat, plagiat, serban nicolae, crji
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Noi 2017

TUTUROR LI SE GASESTE NOD IN PAPURA NUMAI INTELIGENTA LULUTZA NU A PLAGIAT PUPU-I-ATI DOSU ALA LAT DE UN HECTAR
ANONIM
23 Noi 2017

In cei 27 de ani de ANARHIE -zisa tranzitie sau democratie orginala in RO VALORILE AU FOST INTOARSE CU JOSUL IN SUS, IMORALUL TRANSFORMAT IN MORAL, ILEGALUL IN LEGAL, MINCIUNA IN ADEVAR, RUSINEA, CINSTEA, DEMNITATEA SI ONOAREA au disparut ca valori umane din societatea roamaneasca, TAMPITI fac pe DESTEPTI (deoarece si-au cumparat diplome si titluri). NULITATILE UMANE se pretind ELITE sau politruci . ORICE PSIHATRU II DA DIACNOSTICUL "RETARD".
@ ANONIM
23 Noi 2017

Subscriu....dar sar putea sa fie si scuipat acel fund......latifundiar. hihihi
BEBICA
24 Noi 2017

Porcul asta gusat si sisiit are tupeu sa schimbe legi ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Noi 2017

haha haha soferul puscariasului Voicu e doctor....stie sa sufle in taragot la Nastase si sa dea aspirine pentru TENGARTita..MAFIA TIGANEASCA E KUSHER.....PopoNARii LUI NASTASE si BIVOLARU vor sa conduca satra cu carutele de la Strehaia
Random imageUltimele stiri


loading...