2018-12-11 21:20


Ultima oră! SURSE- Audierea Laurei Codruța Kovesi la CSM ar putea avea loc marţi

 |  11:04
Ultima oră! SURSE- Audierea Laurei Codruța Kovesi la CSM ar putea avea loc marţi

Potrivit unor surse din sistemul judiciar, Laura Codruţa Kovesi ar urma să fie audiată la CSM în zilele următoare.

Marţi, la ora 14, ar urma să fie audiată la CSM Laura Codruța Kovesi, în legătură cu propunerea lui Tudorel Toader de revocare din funcția de șefă a DNA. Nu este exclus ca această dată să sufere modificări. În acest moment, au loc discutii la CSM în această privință. S-a propus data de 27 februarie, ora 14.00.

Audierea vine după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

Ministerul Justiţiei a publicat, vineri, pe pagina de internet a instituţiei, raportul privind activitatea managerială de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Pe lângă raport, Ministerul Justiţiei a publicat şi 11 anexe care conţin rapoarte ale Inspecţiei Judiciare, decizii ale Curţii Constituţionale, un aviz şi un raport al Comisiei de la Veneţia, comunicate de la Inspecţia Judiciară, un raport de activitate pe anul 2006 al Ministerului Public şi Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor.

Potrivit legii, ministrul Justiţiei poate cere revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA, secţia pentru procurori a CSM dă un aviz consultativ, urmând ca decizia să o ia şeful statului.

Indiferent de aviz, se va ajunge la Administrația Prezidențială, iar Klaus Iohannis va avea ultimul cuvânt în această problemă, scrie Stiripesurse.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26

TAGURI: kovesi, csm, audiere procuror sef dna,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Feb 2018

pai si care e problema...daca asa e legea trebuie sa vina la CSM >>>Dar nu la justitia televizata ,aici e marea diferenta>>>PTr ca la televizor o fatuca dinaia bine aranjata poate sa insire verzi si uscate,dupa cum e ordinul de la BOSSSS...dar la CSM e cu totul altceva...acolo se discuta pe articole de lege de catre persoane autorizate Daca CSM o gaseste pe Kovesi in culpa e credibil....dar pana atunci mai curge destula apa pe Dunare...si se vor ineca multi care nu stiu sa inoate...inclusiv rechinii si balenele esueaza pe mal daca fac scamatorii la apa mica
Random imageUltimele stiri


loading...