2019-01-19 10:31


ULTIMELE VEȘTI despre cazul episcopului de Huşi, filmat în ipostaze erotice

 |  15:34
ULTIMELE VEȘTI despre cazul episcopului de Huşi, filmat în ipostaze erotice

Joi şi vineri, Comisia pentru Regulamente şi Statut din cadrul Bisericii Ortodoxe Române va analiza procedurile care se impun în cazul episcopului de Huşi, reprezentanţii Patriarhiei precizând că nu s-au mai confrutat cu o astfel de situaţie.

"Se studiază în mod amănunţit statutul pentru că este prima dată când ne confruntăm cu un asemenea caz, trebuie analizate exact toate recomandările regulamentelor şi statutelor în cazul judecării unui ierarh. Se vor analiza procedurile care se vor aplica în Sinodul Permanent. Această Comisie pentru Regulamente şi Statut pregăteşte întâlnirea Sinodului Permanent, care a fost stabilit pentru 17 şi 18 august. Sinodul Permanent va analiza cazul, probele care vor mai apărea până atunci şi concluziile pe care le va extrage şi propunerile de sancţionare vor fi trimise către comisia de disciplină a Sfântului Sinod", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

Reprezentantantul Patriarhiei a precizat că episcopul de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, nu a adus, până în acest moment, nicio dovadă prin care să îşi demonstreze nevinovăţia.

"Episcopul de Huşi nu a adus nicio probă în apărarea lui, doar a cerut o expertizare tehnică a înregistrărilor respective, lucru pe care îl face o autoritate judiciară care are asemenea experţi. Rezultatul acestei expertize, dacă va fi gata până atunci, va fi discutat de Sinodul din august", a adăugat Vasile Bănescu.

Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei i-a cerut episcopului de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, filmat în ipostaze compromiţătoare, să nu mai slujească până la şedinţa Sfântului Sinod.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-27

TAGURI: episcopul de husi, ipostaze erotice, patriarhie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
05 Mai 2018

În secolul 21, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, spune că elevii nu au nevoie de educaţie sexuală.(...)___----___stie el ce stie, ce mai trebuie asa ceva in scoli, pentru ca educatia sexuala o fac direct si prin practica, popii pedofili, chiar si in altarul bisericiii…Si acestia -official- sunt putini si „apartinand unei etnii teologice, numai”, in realitate toate bisericile sunt la fel, pline de popi pedofili…
Random imageUltimele stiri

loading...