2019-04-20 07:54


Un alt deputat acuză că i-a fost SECHESTRATĂ mașina: Au fost niște scene HALUCINANTE, șarada a fost premeditată

 |  14:10
Un alt deputat acuză că i-a fost SECHESTRATĂ mașina: Au fost niște scene HALUCINANTE, șarada a fost premeditată

După incidentul în care a fost implicat deputatul PSD, Ioan Terea, miercuri seară, deputatul PSD, Marian Valentin Popa, susține, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a fost „victima” unui episod similar. Un grup de protestatari i-au blocat mașina, deputatul Popa precizând că „această șaradă i s-a părut premeditată”.

„În momentul în care am încercat să ies aproximativ 20-30 de persoane au năvălit pe carosabil, au înconjurat mașina mea. Au început să lovească mașină cu pumni, picioare, cu ce au apucat și mi-au adresat injurii, moment în care a intervenit jandarmeria pentru a face un culoar de trecere. (...) Ce s-a întâmplat acolo mi se pare absolut nefiresc. (...)

Probabil aveau ceva date despre mașinile noastre. (...) Unii dintre ei mi s-au părut chiar sub influența alcoolului.

Erau extraordinari de violenți și pot să spun că această șaradă mi s-a părut premeditată. (...) Au fost niște scene halucinante. Ulterior, o persoană s-a trântit pur și simplu în fața mașinii. Mașina, în momentul acela, nu era în mișcare. Ar fi fost o tragedie, dacă mașina ar fi fost în mișcare”, a spus Marian Valentin Popa, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-07

TAGURI: masina, deputat, sechestrata, prostet, parlament, marian popa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN INGINER NEDUMERIT
07 Dec 2017

Masina domniei-sale nu are frine bune? Sau deputatii tip * mitraliera* conduc coji mai vechi decat media vechimii data de super inteligentele institutii de specialitate din tara?
UN INGINER USR IST DE LA HYPER
07 Dec 2017

Ma jigodie zeflemista mai usor cu drogurile
Random imageUltimele stiri


STARBAG