2019-01-18 09:51


Un fost OFIŢER dezvăluie cât costă o zi de FILAJ la SRI

 |  13:03
Un fost OFIŢER dezvăluie cât costă o zi de FILAJ la SRI

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, arestat preventiv din 14 septembrie până în 29 decembrie 2016, în dosarul "Black Cube", scrie duminică pe pagina sa de Facebook că ziua de filaj la SRI costă 3.000 de euro şi afirmă că, din această cauză, poate că ”într-o zi vom înţelege cu toţii de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem «intelligence» de dăm pe afară”.

Un fost OFIŢER dezvăluie cât costă o zi de FILAJ la SRI
zoom
”Aici sunt banii dumneavoastră! 3.000 de euro ziua de filaj la SRI. Într-o zi vom înţelege cu toţii de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem «intelligence» de dăm pe afară”, a fost mesajul lui Dragomir pe pagina sa de Facebook. 

”Sume uriase au fost cheltuite pentru a-i urmări pe români. De aceea, pe lângă răspunderea penală, Coldea, Kovesi şi ceilalţi mafioţi care conduc statul paralel vor trebui să plătească sumele cheltuite în interes personal pentru a-şi distruge adversarii sau pentru a-i urmări pe români”, a mai scris fostul ofiţer care adaugă că banii vor trebui recuperaţi, ”până la ultimul cent”. 

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir este acuzat în dosarul “Black Cube” de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată, şi instigare la violarea secretului corespondenţei.

Foto: Captură România TV


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-03

TAGURI: SRI, zi, filaj, euro, fost ofiter
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Iun 2018

parsivul asta nu spune ca de fapt chestiile astea le facea clica lui GHITA-UDREA care nu aveau niciun fel de calitate oficiala in DNA si sau SRI..deci aBSOLUT ILEGAL dar DIN BANII STATULUI si in INTERESUL LOR PERSONAL Sa ne spuna ce calitate/competente avea COCOS in SRI sau DNA de se plimba cu geamantanele de SPAGA peste tot mai ales la hotelul MARIoTT dinBUCURESTI unde lua si dadea spagi non-stop din afacerile ILEGALE cu ANRP-ul si MicRosofT-ul si tot felul de alte aranjamente cu marile multinationale din AUSTRIA care jefuiau cu complicitatea politicienilor corupti MILIARDE DE EURO dupa ce sPAGUIAU pe COCOS sau pe UDREA-GHITZA....cum a fost cu rapirea din serai cand au dat SPAGA LA TERORISTII HAISSAM FABRICATI DE EI pe sub masa,ca sa spele banii prin IRAK cu mafia lui pHILLIP BLOOM /VIKTOR BOUT marele traficant de armament de la HOTELUL MARIOTT impreuna cu austriecii lui gHITA de la NOVOMATIC AUSTRIA..afaceri murdare pe care DNA si sRI le-au facut prin IRAK si LIBIA si pe care nimeni nu le-a pedepsit
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Iun 2018

si sa spuna cati mafioti de la HOTELUL MARIOTT sunt implicati in asasinarea ambasadorului american CHRIS STEVENS la BENGHAZI si cine le-a dat ordinul sa faca asta....hai dragomir vorbeste...ciripeste...toarna-l pe Ghitza si pe UDrea..pe Basescu..pe toti
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Iun 2018

concluzia....TOTI PORCII IN FRUNTE CU GHITZA CARE ATI TRANSFORMAT TOATA ROMANIA INTr-UN STAT TERORISTO-MAFIOT SA DATI SOCOTEALA PENTRU CE ATI FACUT
CUCUVEA....
03 Iun 2018

Cei enumerați de tine, și nu numai....au profitat de Pactul de aderare la NATO, apoi la U.E. și și-au făcut de cap! G hiță a fost în Comisia de C-trol al SRI dar agent ”acoperit”, Cocoș, Niro, Udrea erau consiliați de procurorul (avocat) Ponta, șamd....șezând la masa rotundă cu Băsescu! Se știe că, odată cu intrarea în NATO, absolut toată legislația ”română” trece și pe sub ochii SUA...EU ZIC CĂ, ȘI DE-O PARTE ȘI DE ALTA...AU FOST/SUNT OAMENI DE TREABĂ, DAR ȘI PROFITORI, TRĂDĂTORI, ȘMENARI, ȘPĂGARI CARE, ODATĂ INTRAȚÎN JOC, TREBUIE SĂ ”PRODUCĂ” PENTRU SCARA IERARHICĂ (de sus în jos, dar și vice-versa), altfel n-ar avea cum să închidă gura, ochii ȘI pixul celor care sunt PE SCARĂ!
MAI E O CHESTIE!
03 Iun 2018

Poate e lăsat să divulge unele lucruri, fiind băgat la înaintare spre a-l folosi și-a da un brânci astfel, sistemului pe care-l vor reformat, schimbat spre o nouă CREDIBILIZARE și ÎNCREDERE din partea populației....sau îl lasă să-și spargă capul ”singur”, prin mijloace din ce în ce mai perfecționate!
SPUNEA G-RALUL CHELARU:
03 Iun 2018

ceea ce aminteai tu mai demult: https://www.youtube.com/watch?v=NATKNafHou4 Armele viitorului. Dezvălurile generalului Chelaru... 11 :36” De la conceptul distrugerii în masă, a armelor nucleare și termonucleare, s-a evoluat până la lovitura chirurgicală distructivă…alegerea OBIECTIVULUI sau a INDIVIDULUI, selectarea lui din mulțime și NIMICIREA PUNCTELOR VITALE…apropos de ceea ce-nseamnă cyber-războiul. (…) Trecem de la nimicirea maselor, grupurilor, indivizilor, la aniliharea lor…s-a experimentat pe cele 2 războaie din Golf prin care, o mulțime de soldați, se predau fără luptă. Nimeni nu mai vrea deocamdată un război pe față, pentru că altfel, ”Vezi că am o bombă nucleară pe care dac-o dau la Washington, se sparg geamurile de la Moscova” – Hrusciov. Acuma s-a ajuns la fenomenele de anvelopare și anihilare a resurselor militare ale adeversarilor și ulterior…o să vedeți suntem în plin război…re-convertirea și modificarea mentalului comportamentului liderilor, pentru a fi scoși din decizia belicoasă. Aici este ARMA RĂZBOIULUI.
BăTăLIA FIIND PENTRU RESURSE
03 Iun 2018

(inclusiv umane, FĂRĂ ARME…prin facilitarea politică a migrării forței fizice și/sau intelectuale autohtone, acolo unde este nevoie...), iar omul având câtuși de puțin și o MORALĂ, mai ”Există la om și o MORALĂ PRE-EMPTIVĂ, adică TRANSCEDENTALĂ, ea nu vine din întâmplare. De la conceptual teritorialității pentru că TERITORIUL reprezintă sursa existenței, iar cel de-al doilea instinct puternic este pro-creerea și continuitatea. Abia după ce ai ”rezolvat” cele două elemente (teritorialitatea și pro-creerea) începi să faci CREAȚIA, dacă ești ființă rațională. O albină singură, nu poate să producă miere, ci numai în roi. O singură furnică, nu poate dă facă mușuroi…atunci când, supra-plinul de albine se produce în același stup, apare ROIREA și-și caută o altă teritorialitate, inclusiv zonele de unde-și culeg polenul. Așa este și cu masa umană. În momentul în care s-a produs această mișcare, s-au produs și coliziunile de spațialitate. Așa apare și conflictul distrugător, între mase. Omul, spunea Maltus se poate echilibra numai prin sine…și-atunci, el spunea că războiul este o necessitate. ”
RĂZBOIUL ESTE
03 Iun 2018

O INSTITUȚIE A UMANITĂȚII. Această instituție a evoluat în timp, corespunzător inteligenței tot mai prolifice și creatoare, a omului – de la războiul rudimentar, vulgar….”forță contra forță”, de la Goliat și David, terminând acum, de la războiul cybernetic, până la NANO-PARTICULA distrugătoare de NEURON DECIZIONAL.
REF.LA ATACURILE PSIHOTRONICE.
03 Iun 2018

Gen.Chelaru: lumea a evoluat (din 90 încoace…) atât de rapid, exponențial…în identificarea căilor de a domina, pentru că este vorba despre A DOMINA LUMEA, încât eu însumi, îmi dau seama că, orice-aș face sunt în postura de victimă. Totul este de a umbla la atitudinea individului, grupului de indivizi și-a maselor = MODIFICAREA ATITUDINILOR. Trebuie să se înțeleagă că, atât gânditorii militari în domeniul strategiilor, tehnologiilor și procedurilor de-a duce un război, fără pierderi. Americanii ziceau ” să ducem o luptă, cu zero pierderi”. Pentru a produce zero pierderi, trebuie ca, în fața ta să nu mai ai OPOZABILUL. Și aici face referire la Alvin Toffler….spunând că, la ceea ce-a prezis el, se întâmplă astăzi și că, n-am ajuns la niciun sfert din ce prezice acolo (în cărțile lui).
CE-NSEAMNă
03 Iun 2018

asta? Pentru ca inamicul să nu aibă capacitatea de-a riposta, trebuie să găsești soluția de a bloca sistemele de arme. Conceptul se numește DE-OPERAȚIONALIZAREA ARMAMENTELOR! S-a întâmplat în Irak. Rachetele anti-aeriene ale lui Saddam, n-au mai plecat de pe rampă, pentru că, pur și simplu sistemul integrat electronic al axului, au intrat în computerele lor și le-a dat comanda: ”atenție, avioanele pe care le vezi sunt prietene”. Și există un sistem acolo, un singur PIN, un singur produs de cibernetică, de inteligență artificială n-a permis declanșarea rachetei pentru că avionul American era considerat prieten = DE-OPERAȚIONALIZARE.
A DOUA MARE DIRECțIE
03 Iun 2018

care este în curs de augumentare a acestei cercetări, de perfecționare până la NEBUNIE este aceea de a produce DE-VOLIVITIZAREA LUPTĂTORILOR și INDIFERENTISMUL MASELOR. Adică, luptătorul să nu mai aibă voința de-a lupta, să fie de-capacitat de acea forță interioară, iar masele…să trateze orice imagine, indiferent cât de expresivă e, ÎN AFARA EMOȚIEI. Deci, indiferentismul ”de masă” pentru a nu se produce din nou, re-capacitarea voinței maselor, de-a lupta!
ACESTE DOUă DIRECțII
03 Iun 2018

au produs cercetarea asupra dezvoltării armelor, cele 2 tipuri de arme: armele energetice de înaltă energie care să de-operaționalizeze sistemele electronice, armele inteligente cititoare de inteligența sistemelor de arme cu care intră în dialog și cad la pace….și-a doua – armele psihotronice, armele care intră în rezonanță BIO-sului, BIO-PSIHICULUI UMAN și care-i DICTEAZĂ COMPORTAMENTUL. În 2000, SUA, am fost de față la folosirea de arme împotriva oricăror forme de rebeliune civilă. Arme folosite nu în interiorul SUA, ci în spațiile de dincolo de noi…de locul unde existau guverne, baze pro-americane, etc.
ACUM S-A TRECUT
03 Iun 2018

la un modul mult mai sofisticat ce ține de INFO-MEDIU, de tot ce ține de informație. S-a trecut la arme de INFO-PSIHO-MEDIU…adică, se controlează din puncte fixe, planificate, stabile…mase ale căror amprentă energo-psi se ia, se studiază, se analizează tipul de frecvență și tipul de undă modulată la care acest tip de mulțime corespunde unei matrice energetice. Aceste elemente de control al maselor prin arme psihotronice este cvasi-generalizat. Poate produce fie starea de revoltă, fie starea de spaimă, starea de violență indusă sau de-capacitarea acestora….după 10-15 min.de manifestație rebelă, violentă, vedeți cum se înmoaie tot și pleacă liniștiți spre casele lor. Acum depinde de rezistența la un asemenea tip de armă, a fiecărui individ în parte. Întotdeauna, cei care nu răspund acestei vibrații, acestui test…sunt identificați și se RE-AMPRENTEAZĂ și DEVIN OAMENI DE STUDIU. Iar dacă sunt rezistenți MAXIMAL și devin pericol pentru sistem sau pentru cauza respectivă, sunt eliminați.
SUNTEM îN MOMENTUL
03 Iun 2018

în care NU SE MAI FACE ANVELOPAREA INDIVIDULUI, MOARTEA LUI CIVILĂ…se produce eliminarea și scoaterea lui din loc. Încă din anii 80, pentru 2000…armata americană este capabilă să ducă un război global, cu proiectarea forțelor în orice loc pe apă sau uscat, a Terrei.
URMăRIREA EXPLOZIEI
03 Iun 2018

și distrugerii în miniatură, vorbind din perspectiva armelor hiper-inteligente, nano-dimensionate. De la armele fizice, immense, acum…s-a trecut la masificarea armelor invizibile, a nano-tehnologiei, de sub 1mm și ea (ca o buburuză) pleacă, având o cantitate suficientă de explozibil încât să spargă o țeastă de om, să-l facă praf și pulbere. Din 7,5 miliarde de oameni, ea se duce numai pe amprenta energetică a individului respectiv.
SUNT PE 6 NIVELURI:
03 Iun 2018

lovitura de masă, lovitura pe grupuri identificate, lovitura numai pe tipuri și zone de armamente sau lovitura chirurgicală pe un singur individ. Mai nou, nu lucrează numai americanii…TERORISTUL INDIVIDUAL. Din păcate, administratorul de țară trebuie să fie și protectorul țării.
AțI SESIZAT POATE
03 Iun 2018

LÎNCEZAREA ȘI MOLEȘIREA POPULAȚIEI, un atac asupra BIO-lui BAZAL, prin renunțarea voinței de a se auto-depăși. Fiecare suntem ca un computer în interior, avem un bios-bazal. CĂDEREA VITALITĂȚII, A DORINȚEI DE VIAȚĂ, A BUCURIEI DE-A TRĂI ESTE O FORMĂ CRIMINALĂ DE ATAC PSI și ele se produc asupra maselor țintă ce trebuiesc, pe de o parte, de-volitivizate, eliminate, destructurate, din varii motive, de-capacitarea PSI a BIO-lui bazal. Mai sunt tehnologiile non-teriene care sunt gata să ne țină în frâu, sau să ne producă o altă viziune asupra vieții. Și mai e războiul climatic…îl recunoști dacă, în urma unui incediu foarte mare, apare imediat, ploaie. ”
CUCUVEA...
03 Iun 2018

Acuma îți explici poate, DE CE MULTĂ LUME DOARME?
DAR, A MAI SPUS
03 Iun 2018

CEVA: ca militar de carieră și STRATEG, ști/cunoaște și mijloacele de contracarare a celor de mai sus! Abia aștept să-l urmăresc și în alte filmulețe pe youtube.
MAI SPUNE CEVA
03 Iun 2018

interesant: ””Suntem în faza schimbării câmpului cuantic și a fenomenologiei eco-sistemice. Astea sunt chestiuni extra-teriene, reconversia întregului flux cosmogonic psi, și modificare procesului de gândire umanoidă și de comportament, a orice entități vii. Ăsta-i primul pericol = se schimbă comportamentul forței vii, a tot ce înseamnă viu și a gândirii humanoide. Rețineți: tehnologia mineralizării a tot ce înseamnă coloid și reversul acestei mineralizări, din nou în coloid, cu revers temporar. Refrigerarea și mineralizarea instantanee a materiei de înaltă energie plasmatică. Armele plasmatice trebuie să-și găsească antidotul. Dar, ceea ce se încearcă la ora actuală este ceea ce se încearcă prin grupuri umane, așa-zise noi-născuți, apariția acestor copii…ALTCEVA decât rasa umană. Noii androizi. Fractarea temporală care înseamnă ieșirea din percepția timpul în care ești, și re-compunerea memoriei funcționale. Această fractare, te identifică ca fiind ALTCEVA, într-un alt loc și te debarasezi total de ceea ce-ai fost până atunci…INCONȘTIENT!” (Aici se cam încheie emisiunea, iar Alexandru Mironov îi propune G-ralului CHELARU să cheme pe această temă și niște fizicieni pentru că i se pare discutabilă ultima afirmație...)
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Iun 2018

adica vrei sa spui ca toata porcaria asta ca sa jefuiasca resursele Romaniei...cine niste mafioti si escroci //chestia cu liderii politici ca sunt controlati stiam si eu,dar de ce trebuie sa ataci si sa distrugi populatia? avem milioane de oameni fugiti din tara si ce facem cu analfabetii astia din psDracnea?Inseamna ca tehnologia de manipulare nu merge decat pe anafabeti? Deja incepem sa semanam cu KOREEA DE NORD....un stat mafiot si nefunctional condus de niste teroristi bolsevici inarmati cu tot felul de porcarii hi-tech furnizate de beneficiarii furturilor.Cum dracu se impaca USA si NATO cu personaje despre care se stie bine ca sunt kominternisti proveniti din ex-URSS??.......capitalismul de cumetrie este ceea ce vor UE si NATO?...mafie de tipul EADS-MICROSOFT impanata cu tot felul de acoperiti si ciocioline?...sincer nu prea cred,vom vedea in scurt timp ce se va intampla cu ei
CUCUVEA....
03 Iun 2018

Dar e SIMPLU! DE CE să ataci populația? Pentru a te folosi de forța ei fizică (muncitorii și meseriile lor de tot felul...) plus intelectualii de la noi, pentru că nu suntem un popor de cretini...am devenit/devenim ușor, ușor...prin manipulări, modificări de conștiință, nepăsare, indiferentism, iar la cei cu câteva străfulgerări rămase- prin deznădejde, până la luarea a altor câmpii în/la picioare...preferabil, celor din U.E. sau NATO (sâc!), ceea ce (a)duce pentru cei rămași și urmașii lor, la o sigură sinucidere...fizică sau mental-sufletească! Ei....debarasându-te astfel, de cele două brațe ale nației (fizică și intelectuală), pentru a o controla mai strașnic, concomitent cu DEPINDEREA TOTALĂ în privința resurselor de supraviețuire, sprijiniți fiind de cadrul legislativ adecvat, încurajat și promovat de politicienii ”noștri” DEPUTAȚI și SENATORI – vizați prealabil în privința conținutului, de lupa ochiului supraveghetor a partenerilor ”strategici” oricum s-ar numi ei...) dar mizând ȘI pe lăcomia boilor de politicieni, așa se-alege praful de o țară și-un popor!
IARĂȘI,
03 Iun 2018

Ai scos, fără să vrei, prin deducție niște chestii TARI: 1. SE PARE CĂ TEHNOLOGIA DE MANIPULARE ARE EFECT PE ANALFABEȚI :) și 2.MANIPULAREA HI-TECH PENTRU DECIMAREA POPULAȚIEI vine de la cei cu care fac ei TROC! P.S. Personal, cred că au niște LIMITE peste care nu trec, doar NEGOCIAZĂ...de-aici ABUZUL, NEBUNIA DE AZI!
GROSUU
03 Iun 2018

condamnat pe viata ptr inalta tradare/ sau poate e misiune ,,,si e ok.in servicii niciodata nu stii despre ce e vorba.poate acum e ofiter al serviciilor de spionaj ruso-israeliene. cred
Random imageUltimele stiri

loading...