2019-02-20 09:55


Un funcționar public, mai bine remunerat decât ministrul Sănătății

 |  20:27
Un funcționar public, mai bine remunerat decât ministrul Sănătății

Imediat după ce ajunge ministru al Tineretului și Sportului, în 2001, piteșteanul Georgiu Gingăraș își aduce tot un piteștean pe post de consilier, mai exact șofer personal, pe medicul stomatolog Dănuț Cristian Popa.

Ulterior, Gingăraș îl și cunună pe acesta cu o angajată a DJTS Constanța, de care a divorțat la scurt timp, între timp Popa întorcându-i spatele și fostului ministru. După plecarea din MTS, în 2004, Dănuț Popa aterizează pentru vreo trei ani în curtea Clubului Sportiv Dinamo București, după care, din 2007 și până în 2013, este pe postul de secretar general al Federației Române de Tir, perioadă în care federația a fost implicată în mari scandaluri. La scurt timp după ce Nicolae Bănicioiu ajunge, în 2013, ministrul Tineretului și Sportului, Popa este impus ca secretar general adjunct al acestui minister, unde stă până în martie 2016. După ce guvernarea tehocrată îl numește pe Vlad Alexandrescu ca ministru al Sănătății, surprinzător, Dănuț Popa este numit secretar general al acestui minister, post de înalt funcționar public pe care-l ocupă și acum. Potrivit ultimei declarații de avere, acesta a încasat, anul trecut, pentru că ocupă respectiva funcție, suma de 150.490 de lei, adică circa 2.800 de euro. Remunerația fostului fin al lui Gingăraș este mai mare decât a oricărui angajat din Ministerul Sănătății, fiind peste cea a ministrului Sănătății. Astfel, anul trecut, senatorul PSD Florian Bodog a încasat, ca ministru al Sănătății, suma de 144.228 de lei, reprezentând circa 2.670 de euro lunar. Practic, anul trecut, ministrul Florian Bodog a încasat lunar cu peste 500 de lei mai puțin decât secretarul general Dănuț Popa.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-28

TAGURI: gingaras, popa, ministrul sanatatii, bodog
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANOMALII NăSCUTE
28 Aug 2018

și nășite de retarzii din politică! La fel se întâmplă și în privința contribuțiilor - salarii și/sau pensii mici sau foarte mici, în raport cu salariile și cu pensiile ”speciale” , ENORM DE NESIMȚITE, date drept MITĂ (prost mascată) din partea putorilor politicianiste care vor astfel, să-și asigure spatele! Nu-i nimic! Vremea decontării tot o să vină...i se aud DEJA roțile pe caldarâm! O să primiți atunci, un strașnic șut în curul ăla al vostru puturos și poate și-un par în moalele capului vostru - IUDE SCÂRBOASE ȘI TURBATE! L-AȚI ÎNTRECUT ÎNCĂ ȘI PE DRACU, VOI...ÎN VICLENIE, ÎN APARENȚĂ SINCERITATE CU NOI...SCÂRBĂ MAXIMĂ!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...