2019-02-22 12:26


Un MARTOR oferă detalii șocante despre agresiunea din 2016 comisă de polițistul-PEDOFIL

 |  12:23
Un MARTOR oferă detalii șocante despre agresiunea din 2016 comisă de polițistul-PEDOFIL

Detalii socante din trecutul politistului-pedofil ies la iveala, un martor oferind, la Antena 3, amanunte despre o alta agresiune savarsita de Eugen Stan in 2016.

"În jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip îmbrăcat în civil a început să o atace chiar când a intrat în scara blocului. Femeia a fost agresată, bătută, a început să țipe. Atunci câțiva vecini au ieșit și l-au imobilizat. Poliția a venit și l-au legitimat, iar bărbatul era cadru din ministerul de Interne. Eu nu l-am văzut atunci pe agresor.

L-au prins exact când ieșea pe ușă. Era îmbrăcat într-o geacă de piele, iar mașina lui era parcată chiar la scara blocului. Au venit zilele următoare doi ofițeri ai Poliției să îmi ceară imagini din perioada când s-a întâmplat incidentul. Ei au spus că imaginile nu sunt clare, că nu au identificat persoana", a declarat Ștefan Smeu, administratorul blocului pentru Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-10

TAGURI: politist, pedofil, martor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AYUDA FINANCE
10 Ian 2018

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Așadar, oferim împrumuturi persoanelor interesate la o rată scăzută a dobânzii, de la 3% la 3,5% în decursul perioadei pe care o doriți fără un depozit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să încercați să mă contactați prin poștă: ayudaentreparticular@gmail.com ayudaentreparticular@gmail.com Whatsapp: 0033644664081
TT
10 Ian 2018

Destituitii pe toti care au acoperit psihopatul , toti afara din sistem , relatiile care l-au bagat , persoanele complice, colegi , toti de la sectia 18 care l-au acoperit . Epurati sistemul , angajati persoane normale la cap , verificate psihic , cereti referinte despre ei de la 10 persoane , nu doar una singura .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...