2019-03-20 11:31


Un martor protejat al DNA, dezvăluiri despre cum se fac dosarele

 |  23:42
Un martor protejat al DNA, dezvăluiri despre cum se fac dosarele

Un martor protejat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) s-a hotărât să rupă tăcerea și să facă declarații sub protecţia anonimatului.

Cazul a pornit după ce, susține bărbatul, a fost prins de DNA cu fapte ilegale și apoi șantajat să plaseze microfoane în casa unui demnitar care are imunitate parlamentară. Acesta a acceptat, a plasat microfoane în casa demnitarului și apoi a trebuit să depună mărturie ca martor protejat.

”Dosarul respectiv a fost trimis în judecată și a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție. Am fost luat cu un Peugeot dintr-o parcare stabilită, mi-au pus cagulă și am fost dus la sediul ICCJ. Cel care conducea mașina era polițist DNA și cel care dirija era un procuror DNA. (...) Justiția nu mai există”, a spus martorul protejat în înregistrare.

Acum, bărbatul susține că a recurs la acest gest pentru că se consideră vinovat. ”Fac această mărturisire, deoarece mă consider vinovat. Am mințit și am fost părtaș la distrugerea unor familii”, a susține bărbatul care a dorit să-și păstreze identitatea.

”Am înțeles, ulterior, că nu au folosit înregistrarea la dosar, pentru că nu era cu autorizație, ci pur și simplu au dorit să afle mai multe amănunte în mod ilegal”, a încheiat martorul protejat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-19

TAGURI: martor protejat, dna, dosare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATOR
20 Ian 2017

ANTENA 3 ESTI ACOLO? DOMNU GADEA ESTI FERICIT SI MANDRU ? IATA TI-A IESIT PSD-UL LA GUVERNARE, DAR A IESIT SI LUMEA IN STRADA. NU STIU DE CE NU TE DUCE MINTEA. AR FI TREBUIT SA-I TAI CAPUL LUI PONTA CAND S-A INTELES CU BASESCU, NU SA -L CHEMI LA TELEVIZOR , SA-I FACI CAMPANIE, SI APOI SA FACI RAZBOI CU TOATA LUMEA CA NU POTI SA-L SCOTI PE VOICULESCU DIN PUSCARIE. CE ARE SULA CU PREFECTURA. BASESCU E TARTORUL TUTUROR NENOROCILOR SI NU KOVESI E VINOVATA CA NU AJUNGE EL LA PUSCARIE SI NU IESE VOICULESCU CAND VREI TU. CE DRACU INFORMATORI PROSTI AI ? AI VRUT PSD, AI PSD, AI FACUT RAZBOI CU TOTI, CULEGI FURTUNI, AI VRUT GRATIERI, AI CIUCIU, AI VRUT AMNISTIE, AI OAMENI IN STRADA. MULTUMIT ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...