2019-01-21 13:55


Un miliard de lei, bani necheltuiţi în Capitală, deşi este nevoie de investiţii

 |  10:33
Un miliard de lei, bani necheltuiţi în Capitală, deşi este nevoie de investiţii
P24

Un miliard de lei este excedentul bugetar pe 2016 a primăriilor din Bucureşti. Banii necheltuiţi sunt şi dovada alocării bugetare proaste, pe lucrări utopice. Pentru poluare şi trafic nu s-a făcut nimic, deşi aceste două probleme îi afectează zilnic pe oameni.

Primăria Capitalei are un excedent bugetar pe 2016 de circa 700 milioane de lei. Printre proiectele pentru care s-au alocat bani la începutul anului 2016, dar nu au fost cheltuiţi, se numără: lărgirea străzii Fabrica de Glucoză, penetraţia Prelungirea Ghencea - Domneşti, parcarea park&ride de la capătul Şos. Pantelimon, pistele pentru biciclete, pasajul pietonal Piaţa Eroii Revoluţiei.

 

Primăria Sectorului 1 a rămas cu circa 20 milioane lei, Primăria Sectorului 2 cu 267 milioane lei, iar Primăria Sectorului 3, cu 57 milioane lei. Mai mult, Primăria Sectorului 3 s-a împrumutat anul trecut cu suma de 100 milioane de lei invocând faptul că nu are bani să realizeze investiţiile începute, în special reabilitarea termică a blocurilor şi amenajarea spaţiilor verzi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-27

TAGURI: buget, primarii, excedent, bani, necheltuiti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...