2018-12-16 10:19


Un PRIMAR din Botoşani şi-a ÎMPUŞCAT MORTAL vărul la o partidă de vânătoare

 |  12:17
Un PRIMAR din Botoşani şi-a ÎMPUŞCAT MORTAL vărul la o partidă de vânătoare

Primarul comunei Darabani, din judeţul Botoşani, şi-a împuşcat mortal un văr în timpul unei partide de vânătoare care a avut loc, vineri seară, la marginea oraşului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie news.ro. Totodată aceştia au stabilit că primarul Liviu Hrimiuc avea drept de port armă.

Tragicul incident a avut loc, vineri seară, în jurul orei 22.10, în zona denumită popular Buleandra, din extravilanul oraşului Darabani.

Primarul Liviu Hrimiuc şi vărul său său, Dinu Hrimiuc, participau la o partidă de vânătoare, când primarul şi-a împuşcat vărul în umărul drept. La scurt timp, bărbatul de 47 de ani a decedat. 

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale, iar cele două persoane implicate sunt vânători autorizaţi în cadrul AVPS Teodor Balş Darabani şi deţin armele în mod legal. Cele două arme de vânătoare au fost ridicate de specialiştii criminalişti în vederea continuării cercetărilor, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-01

TAGURI: primar, botosani, var, impuscat mortal, vanatoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
01 Iul 2017

ha ha ha L-A PLAGIAT PE CEAUSESCU.. IMPUSCAT LA VANATOARE "DIN GRESEALA"
Random imageUltimele stiri


loading...