2019-01-21 03:34


Un reputat profesor universitar a fost OMORÂT în casă. ȘOCANT. Cine este principalul SUSPECT

 |  13:19
Un reputat profesor universitar a fost OMORÂT în casă. ȘOCANT. Cine este principalul SUSPECT

Un renumit profesor universitar din Maramureş a fost găsit mort marţi dimineaţă în casă. Procurorii şi criminaliştii sunt la faţa locului pentru cercetări, însă din primele informaţii, se pare că acesta ar fi fost victima unui conflict domestic care a dus spre o crimă, scrie România TV. Principalul suspect este chiar fiul acestuia, care este căutat de polițiști. Cei doi s-ar fi certat în cursul nopţii, iar victima ar fi fost lovită, iar leziunile i-ar fi cauzat decesul.

Liviu Gavrilescu avea 66 de ani şi era conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe economice la Centrul Universitar Nord din Baia Mare. El a îndeplinit în trecut și funcția de consilier al prefectului şi consilier IT la Prefectura Maramureş.

„A fost sesizată poliţia în această dimineaţă cu privire la decesul unei persoane. S-a costituit o echipă complexă de cercetare şi se desfăşoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş", a declarat pentru axanews.ro Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-10

TAGURI: profesor universitar, omorat, fiu, suspect, socant
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...