2017-01-24 05:04


Un avocat braşovean a fost găsit înjunghiat în bucătăria apartamentului său

 |  19:45
Un avocat braşovean a fost găsit înjunghiat în bucătăria apartamentului său
SorinAnton, un avocat braşovean în vârstă de 47 de ani, a fost găsit înjunghiat înbucătăria apartamentului său situat în cartierul Valea Cetăţii din Braşov,corpul acestuia fiind descoperit de către soţie miercuri dimineaţă, în jurulorei 4.00.

Soţiabărbatului a anunţat poliţia, la serviciul 112, la faţa locului deplasându-seşi un echipaj SMURD care a încercat resuscitarea bărbatului. „Noi am fostanunţaţi la ora 4.15 de către soţia avocatului. Echipajul SMURD care s-adeplasat la faţa locului a încercat să-l resusciteze pe bărbat, fără succesînsă. În urma efectuării primelor cercetări nu s-au descoperit urme deefracţie, dar anchetatorii iau în calcul atât varianta sinuciderii, cât şi pecea a comiterii unei crime. Necropsia va oferi mai multe date în acest caz,rezultatele acesteia fiind aşteptate mâine (joi - n.r.) după ora 9.00“, adeclarat comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Soţiaavocatului, asistent universitar în cadrul Catedrei de Finanţe, Contabilitateşi Teorie Economică a Universităţii „Transilvania“, a intrat în stare de şoc şia fost transportată la Spitalul de Neuropsihiatrie Braşov.

„Lafaţa locului s-a deplasat o echipă complexă de anchetatori formată din procurorcriminalist, ofiţeri şi experţi criminalişti. Cadavrul a fost transportat laLaboratorul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Deocamdată nu s-astabilit cauza decesului. Toate pistele sunt deschise, se pleacă de lasinucidere şi se merge până la ipoteza unui omor. Este mult prea devreme pentrua se putea trage o concluzie. Deocamdată, nu se ştie cum a ajuns cuţitul peblatul de bucătărie, iar anchetatorii nu au reuşit să stea de vorbă cu soţiavictimei care a suferit un şoc şi este internată în spital“, a declaratprocurorul Claudiu Sandu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângăTribunalul Braşov.

Nimeninu ştie ce l-a determinat pe avocat să-şi ia viaţa, dacă într-adevăr a făcut-o,dar colegii lui susţin că ar fi fost cercetat într-un dosar de înşelăciune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image