2017-01-22 12:17

DEZVALUIRI


Un fost deputat PNL evaluează TAROM

 |  19:44
Un fost deputat PNL evaluează TAROM

Ministerul Transporturilor a decis să evalueze Compania Naţională de Transporturi Aeriene TAROM SA pentru a determina valoarea de piaţă a acţiunilor emise de aceasta.

Dar pentru a putea evalua compania, oficialii Ministerului Transporturilor au nevoie de o societate specializată, astfel că, pe 1 februarie, au atribuit contractul firmei Romlider Evaluări Imobiliare SRL. Mai exact, potrivit Sistemului Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP), contractul prevede „servicii de evaluare şi elaborare a raportului privind realizarea operaţiunilor de evaluare a SC Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM SA în vederea determinării valorii de piaţă a acţiunilor emise de către aceasta”. Contractul de achiziţie publică are ca obiect „servicii juridice, contabile, audit, comerciale, gestionare şi conexe, constândîn realizarea operaţiunilor de evaluare a SC TAROM SA de către evaluator”. Pentru aceste servicii, Ministerul Transporturilor va trebui să plătească 230.000 de lei (peste 50.000 de euro). Firma Romlider Evaluări Imobiliare aparţine fostului deputal PNL Gabriel Sorin Zamfir şi soţiei acestuia, Cristina Mihaela Zamfir.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

XXX FILE
07 Feb 2012

Din curiozitate am verificat la ANEVAR iar in baza de date nu figureaza nici un Zamfir cu specialitatea "Evaluarea activelor financiare" necesara evaluarii actiunilor societatii. Nicidecum un specialist in...imobiliare nu poate evalua o astfel de afacere, dar daca-i "afacere" se poate oricum !

Adauga un comentariu

Random image