2018-12-15 13:33


VIDEO: Un nou caz „Deta” s-a petrecut în Mehedinţi

 |  21:00
VIDEO: Un nou caz „Deta” s-a petrecut în Mehedinţi

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe mandatele de arestare ale fiilor primarului PDL din Deta, că odrasla unui alt edil „portocaliu” provoacă un alt scandal sângeros. De data aceasta, este vorba despre Mehedinţi, tot un judeţ bănăţean, de altfel, dar motivul nu a mai fost o „taxă de protecţie”, ci dedicaţiile muzicale.

George Pătăşanu, fiul primarului din localitatea mehedinţeană Iloviţa, Ştefan Pătăşanu, participa, ieri, împreună cu mai mulţi prieteni, la serbarea câmpenească „Fiii satului”. În toiul petrecerilor, cu minţile înceţoşate de alcool, două grupuri de cheflii au început să se certe pe tema repertoriului muzical. Potrivit colegilor de la Tele 2 Drobeta, George Pătăşanu i-a oprit de câteva ori pe muzicanţi, supărat că nu cântă numai pentru el şi pentru tatăl său, aşa cum şi-ar fi dorit beizadeaua. Localnicii din celălalt grup au început să-i reproşeze atitudinea, moment în care George Pătăşanu a sărit la bătaie. A urmat o încăierare în care s-au împărţit pumni şi picioare, dar s-au şi fluturat ameninţător cuţitele în aer. Scandalul a lăsat în urmă câteva victime. Primarul PDL al comunei Iloviţa, care însă nu a dorit să participe la petrecerea satului, se delimitează de fapta fiului său şi consideră că vinovaţii trebuie să plătească. Cinci persoane au fost sancţionate de poliţiştii aflaţi la faţa locului. Subinspectorul Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi, a spus că scandalul nu a luat amploare graţie intervenţiei poliţiştilor. Totuşi, mai multe persoane au fost rănite din cauza sticlelor care zburau în toate părţile. Reprezentanţii IPJ Mehedinţi susţin că nu se deschide nici un dosar penal decât dacă se depune vreo plângere. Cu toate acestea, faptele pot fi încadrate la tentativă de omor, astfel că ancheta ar trebui începută din oficiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-13

Mai multe imagini:
VIDEO: Un nou caz „Deta” s-a petrecut în Mehedinţi
zoom
VIDEO: Un nou caz „Deta” s-a petrecut în Mehedinţi
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VARANGA53
02 Aug 2011

Mai deontologule,tu ai luat bacalaureatul?In caz ca da,sigur l-ai luat pe pile!Cum sa fie Mehedintiul "tot un judet banatean"?Pune mana pe carte si apoi sa te apuci de scris!Chiar toti incultii ajung "ziaristi"?
Random imageUltimele stiri


loading...