2017-01-19 00:04

DEZVALUIRI


Unul dintre inculpaţii în dosarul armelor de la Ciorogârla, cercetat pentru trafic de minore

 |  20:31
Unul dintre inculpaţii în dosarul armelor de la Ciorogârla, cercetat pentru trafic de minore
Unul dintre inculpaţii în dosarul furtului de armede la unitatea militară din Ciorogârla, Marian Scarlat, este cercetat într-undosar de trafic de minore, în care două persoane au fost arestate în urma unordescinderi în judeţul Ilfov, săptămâna trecută.

Poliţiştii de la crimă organizată din Ilfov,coordonaţi de procurorii DIICOT, au descins, în 16 februarie, la locuinţele apatru persoane suspectate de trafic de minori, inclusiv acasă la MarianScarlat, în vârstă de 24 de ani, în prezent încarcerat la PenitenciarulGiurgiu, pentru furtul de arme de la unitatea militară din Ciorogârla, se aratăîntr-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.

Ceilalţi suspecţi au 26, 17, respectiv 21 deani. Cei patru ar fi obligat, în anul 2009, prin violenţăşi ameninţări, patru minore să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi. În locuinţa unuiadintre acuzaţi a fost găsit un pistol cu gaz, de calibru 7,62 milimetri, cuîncărcător aferent, care a fost confiscat de poliţişti. Bărbaţii au fost prezentaţi TribunaluluiBucureşti, care a dispus arestarea preventivă faţă de trei dintre inculpaţi,cel de 17 ani fiindcercertat în stare de libertatepentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii ilfoveni de combatere acriminalităţii organizate continuă cercetările, în vederea stabilirii întregiiactivităţi infracţionale. În 10 februarie, au fost găsite în casa bunicilor luiEugen Preda, din judeţul Ialomiţa, În 16 martie 2010, anchetatorii aumai găsit, în zona Bâcu-Dragomireşti, o armă din lotul celor furate de laCiorogârla.

În acest caz, ancheta autorităţilor române afost începută în luna august 2009, după ce ofiţerii străini au capturat 55 şi,respectiv, 75 de kilograme de heroină în Turcia şi Bulgaria, ulteriorcercetările fiind extinse în România. Autorităţile au stabilit că organizatorulgrupării era Laurenţiu George Dinu, cel care plătea marfa şi contactafurnizorul din Turcia, apoi depozita heroina la Adrian Mincu. Destinaţiadrogurilor era Europa de Vest, precizează sursa citată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image