2018-12-16 10:21


UPDATE. Asasinul soţilor din Cernavodă spune că era băut când a comis crimele şi că a lovit „orbeşte” VEZI IMAGINI

 |  11:53
UPDATE. Asasinul soţilor din Cernavodă spune că era băut când a comis crimele şi că a lovit „orbeşte” VEZI IMAGINI

Bărbatul reţinut pentru uciderea părinţilor GabrieleiMitu le-a declarat anchetatorilor că în momentul comiterii crimelor era băut şică a mers acasă la părinţii fetei după ce prietenul său, Bogdan Mitu, l-ar fianunţat că vrea să se sinucidă de supărare că soţia sa intenţionează să-lpărăsească.

Şeful Poliţiei oraşului Cernavodă, comisar-şef EmilianNicolae, a declarat, joi, că după ce şi-a recunoscut faptele comise autorulasasinatului, Giani Deli-Iorga, le-a spus anchetatorilor că este prieten cuBogdan Mitu de aproape 20 de ani, copilărind împreună şi fiind colegi deşcoală, şi că a mers acasă la socrii acestuia după ce Mitu i-ar fi spus latelefon că vrea să se sinucidă.

Deli-Iorga (30 de ani) a susţinut că prietenul său era supărat din cauzabolii grave de care ar fi suferit, dar mai ales pentru că soţia sa, GabrielaMitu, ar fi vrut să îl părăsească.

Astfel, conform declaraţiilor date în faţa anchetatorilor,luni dimineaţă Giani Deli-Iorga a plecat de la serviciu, a băut câteva paharede alcool, după care, în jurul orei 11.00, a mers acasă la Elena şi PetreGaroafă, părinţii Gabrielei Mitu, pentru a încerca să-i convingă să intervinăpe lângă tânără ca aceasta să renuţe la intenţia de a divorţa.

"El ne-a declarat că şi Petre Garoafă ar fi fost băut, că s-au luat laceartă pentru că bătrânul voia ca fata să divorţeze şi că, atunci când Petrel-ar fi ameninţat cu un cuţit, şi-ar fi pierdut minţile, l-ar fi dezarmat peacesta şi apoi l-ar fi omorât. Ulterior, ca să-şi ascundă fapta, s-a hotărât săo omoare şi pe Elena Garoafă", a precizat comisarul-şef Emilian Nicolae.

El a mai spus că Giani Deli-Iorganu a putut să-şi justifice însă violenţa cu care i-a omorât pe soţii Elena şiPetre Garoafă, pe corpurile acestora medicii legişti identificând câte

"A spus doar că nu-şi mai aminteşte nimic, că a lovit orbeşte, cuprinsde furie. Că nu ştie ce s-a întâmplat", a mai afirmat şeful PoliţieiCernavodă.

Giani Deli-Iorga ar fi realizat ce a făcut şi apoi ar fi încercat să-l sunepe prietenul său, Bogdan Mitu, să-i spună ce s-a întâmplat, dar acesta nu i-arăspuns la telefon. El a fugit atunci spre casă şi în drum a aruncat într-untomberon de lângă o şcoală cele două cuţite cu care îi omorâse pe socriipritenului său. De asemenea, bărbatul a aruncat în tomberon şi o parte dinhainele pe care le purta în momentul comiterii crimelor şi care erau pline desânge.

Ajuns acasă, Deli-Iorga a mai băut câteva pahare cu alcool şia hotărât apoi să se întoarcă la locuinţa soţilor Garoafă şi să încerce să-şişteargă urmele. Astfel, el înghesuit-o pe femeie în şifonier şi a târâtcadavrul bărbatului sub un pat, după care a ascuns cum a putut petele de sânge.

"Puţin mai târziu cineva i-a spus la telefon că Bogdan şi GabrielaMitu s-au omorât şi a realizat cu adevărat ceea ce a făcut. A mai spus că îipare rău că i-a omorât şi că îşi regretă faptele", a mai declaratcomisarul-şef Emilian Nicolae.

Giani Deli-Iorga a figurat de la început pe lista de suspecţi întocmită deanchetatori, iar miercuri seară, după ce şi-a recunoscut fapta, le-a arătatpoliţiştilor cum a comis crima şi unde a ascuns probele.

"Cuţitele le-a aruncat într-un tomberon care a fost întretimp golit la groapa de gunoi a oraşului. Acum trebuie să răscolim printregunoaie şi să dăm de cele două cuţite cu care Giani Deli-Iorga a declarat căi-a omorât pe soţii Garoafă", a mai spus sursa citată.

După reconstituirea crimelor şi audieri, şi transferat în arestul Inspectoratului dePoliţie al Judeţului Constanţa, urmând ca în cursul zilei de joi să fie dus laTribunalul Constanţa cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile,sub acuzaţia de omor deosebit de grav.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IDELMAURO
31 Mar 2012

baby jane spune:deci (sase! urmeaza o ccoulnzie): al vostru mi-a placut mai mult (mult mai)sigur e o chestie de gust dar cele 'shpe pagini cu politicieni imbatraniti din AC mi s-au parut material de cancan. nici n-am mai citit textele.Ce mi-a placut:- continutul: combinatia politic-social-monden bine proportionata- faptul ca nu reproduce structura AC(desi ar fi fost mai usor la departajare:))- rubricile complet noi- bulele geniale m-am ras rau de tot!!- dimensiunea bine proportionata a articolelor (adica): alea care trebuiau sa fie scurte au fost scurte:)- ilustratiile si desenele de peste tot- nivelul de detaliu, daca te uiti de 10 ori pe o pagina gasesti de fiecare data ceva mistoCe nu mi-a placut:- lay-out-ul sper ca mai lucrati la el . Prea mult rosu, numerele de pagina PREA mari si alte mici chitibuserii- absenta barfelor: bai, barfele voastre erau cele mai beton, nici nu stiti cate satisfactii personale am trait cand una din barfele voastre se confirma la un an dupa ce voi ati dat-o.- interviurile: mi-au placut, dar cam multe. Sper ca e o exceptie pentru primul numar. io zic ca un interviu d-asta profund pe numar ajunge.cam atat. asteptam site-ul si numerele viitoare.PS: m-am lamurit cu dama de campanie Liliana Trifu. Macar am nimerit ceva: CEC-ul. As fi vrut totusi sa vada si ochiu' meu o poza cu dansa, ca gugalu n-o stie.
Random imageUltimele stiri


loading...