2018-12-15 11:15


UPDATE Ascultă aici noi înregistrări cu Vîntu şi Ghiţă/ Vîntu către Sebastian Ghiţă: „Bă, tu nu înţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că sunt proprietar”. Ghiţă face publică o înregistrare în care Vântu îl ameninţă: „Am v

 |  23:01
UPDATE Ascultă aici noi înregistrări cu Vîntu şi Ghiţă/ Vîntu către Sebastian Ghiţă: „Bă, tu nu înţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că sunt proprietar”. Ghiţă face publică o înregistrare în care Vântu îl ameninţă:  „Am v

21.04.2011. Noi înregistări alediscuţiilor dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi managerul Realitatea TV, SebastianGhiţă, în care cei doi vorbesc despre afacerile lor, au fost postate peYoutube.

Sebastian Ghiţă a declarat pentruadevarul.ro că cea de-a doua înregistrare apărută joi în presă a fost făcută deSorin Ovidiu Vîntu şi că a fost modificată.

"Vîntu a înregistrat. Sunt extrase pasajele care nu-i convin", a declarat managerul Realităţii pentru adevarul.ro .

SorinOvidiu Vîntu: "Nu sunt de acord cu strategia ta. O respect după cum aivăzut punct cu punct, dar strategia că suntem certaţi în continuare, că nebatem, că ne f... în gură e proastă. Râde lumea şi de tine în târg şi de mine.Ăia care mă urăsc pe mine îţi bagă în capă că ţi-o trag eu, ăia care te urăscpe tine îmi bagă mie în cap că mi-o tragi tu (...) Suntem mult mai puternicidacă mergem împreună. Eu sunt acţionar, tu esţi manager. Nu e bine să ne dămcertaţi, că ne împuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani, nue bine. Dă prost.

S.O.V: "Bă, tu nuînţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că suntproprietar. N-ai nicio protecţie în faţa unui proprietar. Îmi asum proces, îmiasum alea, e o prostie să crezi (...) dacă vreau mâine să mă despart de tine,mâine mă despart de tine. Dar nu vreau, mă, băiatule".

Pe 20 aprilie, SebastianGhiţă, managerul Realitatea TV, a făcut publică , în maşinaacestuia şi în care acesta îl ameninţă şi declară că a făcut "eforturidisperate să nu se dea în fapt de unde vine şi cine e"."Eu vin dintr-o mahala ţigănească, de prin pârnăi, din prin contrabandă cude-aştia. Eu am făcut efoturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şicine sunt", îi spune Vîntu lui Ghiţă, într-o discuţie "pe şleau, peşleau", motiv pentru care spune că a venit la întâlnire cu o maşină"care nu e monitorizată de SRI".

de către procurorii Parchetuluiinstanţei supreme, pentru că i-a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro.

Procurori ai Secţieide urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ÎnaltaCurte de Casaţie şi Justiţie au dispus, în 19 aprilie, începerea urmăriripenale, iar miercuri i-au reţinut pe Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie,pentru şantaj, informează Ministerul Public.

Din probeleadministrate până la acest moment procesual a rezultat că, în perioada martie -aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract deconsultanţă şi management, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă sumade 150.000 de euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămatăar fi pierdut sume importante de bani.

20.04.2011.Sebastian Ghiţă,managerul Realitatea TV, a făcut publică înregistrarea unei discuţii din 2aprilie avută cu Sorin Ovidiu Vântu, în maşina acestuia şi în care acesta îl ameninţăşi declară că a făcut "eforturi disperate să nu se dea în fapt de undevine şi cine e".

S"Euvin dintr-o mahala ţigănească, de prin pârnăi, din prin contrabandă cude-aştia. Eu am făcut efoturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şicine sunt", îi spune Vîntu lui Ghiţă, într-o discuţie "pe şleau, peşleau", motiv pentru care spune că a venit la întâlnire cu o maşină"care nu e monitorizată de SRI".

Vântu îi precizeazălui Ghiţă că nu îl înregistrează.

"Discutăm caîntre doi băieţi: un golan bătrân şi unul tânăr", spune Vîntu, iar Ghiţăîntreabă: "Eu?", apoi chicoteşte.

"Ţi-am dat douălecţii. Te-ai bazat pe forţă, ţi-am arătat că mă p.. pe tine cu forţa ta",continuă Vîntu.

ebastian Ghiţă,despre care Vântu spune, potrivit înregistrării, că vine "dintr-o lume,totuşi cinstitită, ordonată, civilizată", este atenţionat de Sorin OvidiuVîntu: "Eu vin dintr-o mahala ţigănească, din pârnăi, din contrabandă cude-aştia. Eu am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şicine sunt. Prietenul tău Măgureanu poate confirma că mi-a dat ok-ul să împuşcrakeţii".

Vîntu subliniază că aîmpuşcat (rakeţi-n.r) "sute, nu zeci", la propriu.

"Discut clar, numi-e teamă că ai ceva pe tine, mă doare în p...", îi spune Vîntu luiGhiţă, precizându-i: "Deci, pe chestii de forţă şi cu ţigani, prietene, amcondus. Bă, ascultă-mă cu atenţie, că să ştii şi tu: toată reţeaua de bulibaşidin România a lucrat pentru mine. Toată. Pe timpul certificatelor deproprietate. (...). Înainte lucrau pentru (...) agenţi industriali. Riscau 25de ani sau glonţul. Furau din fabrici: macarale, alea, alea. Şi duceam laitalieni. Nu ştii nimic despre mine, nimic, decât legendele făcute de proşti.Ca tine, la modul cel mai serios, am îngropat prin dealurile de prin Moldova".

După aceasta dialoguldecurge astfel:

"Ghiţă: E a treiaoară..

Vîntu: Iniţial am vrutsă îţi aplic lecţia maximă…

Ghiţă: Să mă îngropaţi?

Vîntu: Să dau o lecţietuturor care îndrăznesc să mă..

Ghiţă: Să mă îngropaţi?

Vîntu: Bă, puştiule!La mine aşa ceva nu înseamnă că e politică interzisă. La mine face parte dinarsenalul de lucru când sunt supărat sau când am un interes mare de apărat. Eunu glumesc cu astea. M-am gândit după aceea că ai venit cu inima deschisă. Fiiatent aici: Ţi-au şuierat gloanţele pe la urechi. Mă refer la propriu. Când aivorbit de moarte ţi-am spus să nu vorbeşti de ce nu ştii. Deci bătrâne, lapropriu m-am gândit...

Ghiţă: Eu nu

Vîntu: Da tu ai venitcu inima deschisă iniţial, într-adevăr", potrivit înregistrării difuzatăde Realitatea TV.

Sebastian Ghiţă adeclarat pentru Hotnews că înregistrarea este autentică şi că a fost făcută în2 aprilie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...