2017-01-24 23:26


UPDATE. Bercea Mondial: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea! VEZI IMAGINI

 |  11:55
UPDATE. Bercea Mondial: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea!  VEZI IMAGINI

Imaginea 1/1

20.02.2011. Sandu Anghel, zisBercea Mondial, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar detentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său, a fostadus la Tribunalul Olt cu propunerea emiterii mandatului de arestarepreventivă, transmite Mediafax.Duminicădimineaţă, Bercea Mondial a fost adus la sediul Parchetului de pe lângăTribunalul Olt pentru a fi audiat încă o dată înainte de a fi prezentatmagistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Dubiţa în care a fostadus Bercea Mondial a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt,în jurul orei 10.45.

Flancat de mascaţi,Berca Mondial a apucat să le spună jurnaliştilor înainte de a fi introdus însediul Parchetului: "Nu m-a arestat toată ţaraşi m-au arestat fraţii mei! Nişte proşti! Fraţii mei şi mama mea!".

La sediul Parchetuluide pe lângă Tribunalul Olt, au ajuns şi soţia lui Bercea Mondial, FănicaAnghel, precum şi copiii acestuia.

După aproximativ 20 deminute, Bercea Mondial a fost scos din sediul Parchetului, băgat în dubiţă şidus la Tribunalul Olt, unde va afla dacă va fi sau nu arestat pentru tentativăla omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şiordinii publice.

19.02.2011. Acuzat de tentativă deomor, Bercea Mondial va fi dus la Parchetul Tribunalului Olt pentru audieri,transmite Realitatea.net. Interlopul Bercea Mondiala fost prins în această seară în Bucureşti şi este dus pentru audieri laSlatina. El este acuzat de tentativă de omor şi a fost căutat de poliţieaproape 48 de ore.

Bercea Mondial a fostcăutat de mascaţi şi la Drăgăneşti-Olt, unde are mai multe case şi unde a avutloc scandalul de joi seara. El este suspectat de tentativă de omor asupraunui nepot, Mercedes. Rudele lui Bercea susţin că agresorul e de fapt copilulde 14 ani al acuzatului.

Cazul a scos la ivealăbâlbe ale anchetatorilor. În timp ce parchetul general a confirmat că Bercea afost dat în consemn la frontieră, procurorii de la parchetul Olt au spus că einu au luat o asemenea decizie. Căutat de poliţiştii din mai multe judeţe,Bercea Mondial l-a sunat pe procurorul de caz şi l-a anunţat că va veni singurla audieri. Nu a venit, în schimb s-a dus poliţia după el, în Bucureşti.

18.02.2011. Poliţiştiidin Olt au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor pe numele lui SanduAnghel, cunoscut sub porecla de Bercea Mondialul, după ce acesta şi-a fiînjunghiat un nepot joi seara.

Poliţiştiidin Olt au fost solicitaţi să intervină în seara de 17 februarie într-un localdin oraşul Drăgăneşti-Olt pentru a aplana un scandal iscat între membriifamiliei lui Sandu Anghel zis Bercea Mondialul, în urma căruia un minor a fost înjunghiatîn spate. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, comisar ClaudiaRadu,martorii susţin că Ionuț A., de 17 ani, a fost înjunghiat, de unchiulsău, Sandu Anghel. ,,Starea sa de sănătate, din câte cunoaştem, este gravă.Minorul se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Incidentul aavut loc pe fondul unor tensiuni mai vechi”, a afirmat Claudia Radu.

Martoriispun că tinerii, membri ai familiei lui Amar Anghel, fratele lui BerceaMondialul, jucau biliard într-un bar din localitate când în local a intrat acestadin urmă, însoţit de câţiva apropiaţi. Cătălin Anghel, un tânăr din familie, asusţinut că persoana care l-a înjunghiat pe Ionuţ Anghel, vărul său, esteBercea Mondialul. Acesta a mai afirmat că interlopul care l-a înjunghiat pevărul său de mai multe ori în spate ar fi încercat să-l taie şi pe el, dar că ascăpat ascunzându-se în bar. ,,Am întocmit dosar de cercetare penală pe numelelui Sandu Anghel pentru tentativă de omor, în baza diagnosticului pus de medicilui Ionuţ Anghel. Cercetările vor fi efectuate sub coordonarea unui procuror.Deocamdată încercăm să dăm de urma lui Sandu Anghel pentru a-l aduce laaudieri, acesta nefiind găsit la domiciliu”, a afirmat Claudia Radu.

Victimaagresiunii a fost transportată joi seara la Spitalul De Urgenţă Craiova.Medicii care l-au tratat pe Ionuţ Anghel au stabilit că acesta a suferit maimulte traumatisme produse prin agresiune. „În acest moment, pacientul se aflăinternat în Secţia de Chirurgie Toracică, fiind transferat de la TerapieIntensivă. A fost diagnosticat cu plagă înjunghiată la nivel de hemitoracedrept, leziune suferită în urma unei agresiuni fizice. Este stabili din punctde vedere hemodinamic şi respirator, fiind conştient. Starea lui rămâne gravăşi va rămâne sub tratament în spital la Secţia de Chirurgie Toracică”, adeclarat vineri Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţeande Urgenţă Craiova.

Laspitalul din Craiova au ajuns şi mai mulţi mascaţi pentru a preveni izbucnireaunui scandal.

Colecția de dosare și de nași celebrii

BerceaMondialul a mai fost acuzat cudoi ani în urmă de tentativă de omor decătre un consilier judeţean şi un apropiat al acestuia. În cele din urmă,victimele şi-au retras plângerile, chiar dacă au petrecut zeci de zile pe patulde spital, după ce interlopul i-a împuşcat şi a dat cu maşina peste ei.

SaduAnghel, zis Bercea Mondialul, este cel mai cunoscut interlop din judeţul Olt. Deşiare o colecțiede 40 de dosare pentru numeroase infracţiuni, el nu a stat nici o zi în arestşi nici nu a executat vreo zi de închisoare.

BerceaMondial a devenit cunoscut datorită personalităţilor publice care i-au botezatcopiii, printre care se numără: fostul deputat Nicolae Grădinaru, fostulprocuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Gheorghe Brenciu,prim-vicepreşedintele PDL Teodor Stolojan, judecătoarea Maria Huza, dar şifostul viceprimar al Slatinei, Gabriel Diaconu. Anul trecut una dintrenepoatele interlopului a fost botezată la Constanţa de Mircea Băsescu, fratelepreşedintelui Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11

Mai multe imagini:
UPDATE. Bercea Mondial: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea!  VEZI IMAGINI
zoom
UPDATE. Bercea Mondial: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea!  VEZI IMAGINI
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LUCAMARIUS
18 Feb 2011

daca e a lu baselu nu conteaza,era nasol daca era a lu udrea,atunci primea NUP pe loc,dama e plescoi este sperietoare nu base,el executa ce ordona "doamna" ,la toti le este frica de tarfa nu de pirat.
MENATWORK
19 Feb 2011

important e al cui cumatru este, nu cine este si ce a facut, doar prin el pot sa atace sugacii puterea. Hai sa vina adecaratii justitiari din PSD, ca fac ei ordine.
LUCAMARIUS
20 Feb 2011

sa dea Dumnezeu ca toate zdrentele pdiste si sustinatorii lor sa moara in chinuri,niste comunisti,securisti si javre,ce dracu v-a facut baselu si banda lui de hoti si incompetenti?cred ca iilingeti degetele de la picioare pt ca sunteti ca ei,sclavi,hoti si PROSTI,sa ma sugeti toti si cu tota familia voastra de zdrente.
Random image